Liity Kodin kestot ry:n yhteisöjäseneksi!

Liity Kodin kestot ry:n yhteisöjäseneksi. Lue mitä etuja ja hyötyjä voit saada jäsenyydestä!

Kodin kestot ry:llä on noin 25 yhteisöjäsentä. Yhteisöjäsenet ovat yhdistyksen tärkeimpiä yhteistyökumppaneita. Yhteisöjäsenten joukossa on muun muassa kestovaippavalmistajia ja -jälleenmyyjiä sekä ekologisia lastenvaatteita ja ekopesuaineita myyviä yrityksiä.

Kodin kestot ry tekee yhteisöjäsenten kanssa koko ajan tiivistä yhteistyötä kestävämmän Suomen edistämiseksi. Osa heistä tarjoaa myös etuja yhdistyksemme jäsenille.

Tutustu Kodin kestot ry:n yhteisöjäseniin.

Mitä etua yhteisöjäsenistä on Kodin kestot ry:lle?

Yhteisöjäsenet maksavat jäsenmaksua yhdistykselle. He tuottavat niitä tarvikkeita ja palveluita, jotka ovat tärkeitä yhdistyksen henkilöjäsenille ja Kodin kestot ry:n aatteelle: kestovaippoja, kodin kestotuotteita, naisten ja aikuisten kestotuotteita sekä näihin liittyviä muita tarvikkeita.

Yhdistyksen olisi turha kertoa kestovaipoista, jos niitä ei saisi hankittua mistään. Yhdessä ajamme samoja kestävän ja ekologisen kiertotalouden aatteita. Yhteistyössä on voimaa, sillä Kodin kestot ry on yhdistyksenä aika pieni. Monet tapahtumat, kampanjat ja esitteet ynnä muut tarvitsevat rahallista panostusta ja samalla yhteisöjäsenet saavat näkyvyyttä.

Yhdistyksen vapaaehtoiset esittelevät erilaisissa tapahtumissa yhteisöjäsenten tuotteita ja kertovat niiden avulla kestotuotteista.

Mitä etua Kodin kestot ry:stä on yhteisöjäsenille?

Yhdistys ja yhteisöjäsenet ajavat samaa asiaa eli kestotuotteiden käyttöä ja niiden tuttettuuden lisäämistä. Kodin kestot ry:ssä tätä työtä tehdään vapaaehtoisvoimin.

Kodin kestot ry julkaisee esitteitä, jakaa niitä tapahtumissa, joissa esitellään myös kestotuotteita. Yhdistyksen vapaaehtoiset ovat yhteydessä ympäri Suomen paikallisiin toimijoihin, joissa käydään pitämässä esittelyjä.

Esitteitä kestovaipoista, kodin kestoista ja naisten kestoista jaetaan vuosittain kymmenissä tapahtumissa ympäri Suomen.

Yhdistys ylläpitää 20 kestovaippalainaamoa, joissa on esillä vain yhteisöjäsenten tuotteita. Näin uudet lainaajat tutustuvat nimenomaan yhteisöjäsenien tuotteisiin. Monet vaipat ovat uutena aika arvokkaita, ja lapsen hoitajalle voi olla oleellista saada kokeilla ensin mikä vaippamerkki toimii omalla lapsella. Hänellä on siten paljon pienempi kynnys hankkia kokeiltua vaippamallia, kun tietää varmasti, että se on sopiva. Lisäksi ihanat uudet kotimaiset vaipat viehättävillä kuoseilla on lainaajille tapa ihastua kestovaippailuun!

Lainaamonhoitajilta saa lainaamomaksulla myös perusteellisen ohjeistuksen, ja monesti lainaamonhoitajien kautta tulee yhdistykselle uusia jäseniä ja aktiivisia toimijoita. Kodin kestot ry ylläpitää myös tukihenkilölistaa, jossa on vapaaehtoisia innokkaita auttajia, jotta kestotuotteiden käyttämisen kynnys alenisi.

Yhdistys on parina viime vuonna panostanut blogi-näkyvyyteen, jonka kautta yhteisöjäsenet ovat päässeet sekä omana yrityksenään esille että yleisen kestotietouden kautta. Myös perinteinen joulukalenteri, sekä hulinat keväisin ja syksyisin, on ollut hyvää yhteistyötä yhteisöjäsenten kanssa, jossa näkyvyys on taattua. Nettisivujen ja yhdistyksen ylläpidosta on jonkin verran kustannuksia, ja onkin vastaavasti ilo tarjota yhteisöjäsenille meidän yhdistyksen kautta näkyvyyttä myös nettisivujen kautta.

Samalla asialla ollaan, lisäämässä kestotuotteiden näkyvyyttä ja tunnettuutta sekä ekologisia arvoja! Yhteistyössä on voimaa!

Liity Kodin kestot ry:n yhteisöjäseneksi verkkokaupassa.

Lue lisää:
Kodin kestot ry:n hallituspestit
Kestotuote kokeiluun
Apua ja vinkkejä tukihenkilöltä

Jaa blogikirjoitus:

2 vastausta

  1. Olisiko yhdistyksellä mahdollista tehdä lakialoitteita, jossa kertakäyttövaippojen markkinointi kiellettäisiin lailla?
    Vaikka mehupillit jo kiellettiin, kertakäyttövaippojen kieltämiseen on varmasti vielä matkaa. Markkinoinnin kieltäminen taas ”tasoittaisi peliä”, kun jo synnytyssairaalassa olisi rauha miettiä ja valita vaipparatkaisunsa itse.

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän