Kestovaippalainaamo – tukea vaipatukseen

Vuosi 2019 on ollut Kodin kestot ry:n lainaamoissa kiireinen. Vuoden aikana on tullut monta uutta lainaamonhoitajaa ja perustettu uusia lainaamoja. Laitilan paketit siirtyivät Lappeenrantaan Niina Ljungkvistin hoitoon, Huittisten paketit siirtyivät Kokkolaan Anni Nissiselle, Joensuuhun perustetaan S-paketti vuoden vaihteessa, ja Kajaanin, Kouvolan ja Kotkan kestovaippalainaamoissa vaihtui lainaamonhoitajat tänä syksynä.

Paula Lahenius on konkarikestoilija ja nyt muutettuaan Kajaaniin hän otti lainaamon hoidettavakseen.

Olet aloittanut nyt syyskuussa uutena lainaamonhoitajana Kajaanissa. Miltä se on tuntunut? ”Alku on mennyt kassien päivityksessä ja se on kirjaamisen suhteen vielä kesken.”

Aikansa meni selvittäessä, mikä vaippa on mikäkin.

Mitä odotat lainaamonhoitajan pestiltä? ”Odotan, että joku olisi kiinnostunut kestovaipoista! Niin ja odotan toki, että saisin antaa hyviä vinkkejä vaippojen käytöstä!”

Miltä lainaamopakettien sisältö vaikuttaa? ”Nb/S-paketti on mielestäni kattava ja hyvä.”

Mikä on oma suosikkivaippasi paketissa? ”Omassa käytössä suosikkivaippani on ollut Nalle Nöttönen sekä sitten vähän isommalle Pilvi-tasku. Kaikki innolla lainaamaan!”

kestovaipplainaamo
Pilvi-taskuvaippa on Paula Laheniuksen suosikkivaippa

Kajaanin kestovaippalainaamoon saa yhteyden sähköpostilla vaippalainaamo-kajaani(at)www.kodinkestot.fi.

Kiinnostaisiko sinua, hyvä lukija, kestovaippalainaamon hoitaminen? Lainaamonhoitajat ovat vapaaehtoisia, jotka haluavat auttaa kestoilijoita alkuun ja neuvoa myöhemminkin hitaissa ja nopeissa imuissa ynnä muissa pulmissa. Monet pitävät lainaamoa kotoa käsin, jotkut taas ovat saaneet kumppaniksi jonkun perhetalon tai lastenvaatekirpputorin, jonka kautta lainaaminen hoituu.

Tällä hetkellä suurin pula lainaamonhoitajasta on Oulussa, jonka kestovaippalainaamo on tauolla hoitajan puutteen vuoksi. Oulu on ollut aiemmin yksi vilkkaimmista lainaamoista. Myös Pori olisi hyvä paikka uudelle lainaamolle isona kaupunkina.

Lue lisää:
Kestovaippojen materiaalit
Hitaat imut
Nopeat imut
Lisää tietoa kestovaippalainaamoista

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestotuote kokeiluun!

Kestotuote kokeiluun! Tiesitkö, että Kodin kestot ry:ltä voi lainata kestovaippojen lisäksi myös naisten ja kodin kestotuotepaketteja? Paketit ovat lainattavissa Kotkassa, Kuopiossa, Oulussa ja Tampereella. Oulun