Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Jäsenmaksujen lisäksi yhdistyksen toimintaa rahoitetaan erilaisilla avustuksilla. Vuonna 2023 Kansan sivistysjärjestön myöntämällä apurahalla koottiin viisi kiertävää kestotuotteiden esittelypakettia.

Jokainen paketti sisältää intiimi- ja kodin kestotuotteita: pikkuhousunsuojia, siteitä, kuukupin, kuukautislevyn, kuukautisalushousuja, kestohöylän, vanulappuja, kestoliinoja, suodatinpussin, mehiläisvahakääreen, kestopillin, ja hedelmäpussin. 

Mukana on myös kestotuotteiden säilytykseen ja pesuun liittyvinä tuotteina pul-pussi, wetbag ja pesupussi.

Tuotteet on hankittu uutena Kodin kestojen yhteisöjäseniltä. Yhteisöjäsenet ovat suomalaisia yrityksiä, jotka myyvät kestotuotteita kuluttajille. Tuotteiden valinnassa on kiinnitetty erityistä huomiota kotimaisuuteen ja pienyrittäjien itse tekemiin tuotteisiin. Mikäli tuotetta ei ole ollut mahdollista saada kotimaisena, on suosittu eurooppalaisia tuotteita.

Tällä hetkellä paketit sijaitsevat Porissa, Helsingissä, Varkaudessa sekä Tampereella. Yhdistyksen tukihenkilöt voivat pyytää pakettia itselleen esittelyyn, jonka jälkeen paketti lähetetään edelleen postitse.

Haluatko tilata esittelyn esimerkiksi järjestösi tiloihin? Tai haluaisitko toimia tukihenkilönä ja levittää tietoa kestotuotteista sekä niiden käytöstä, esimerkiksi auttamalla kestovaippailun alkuun? Lue lisää tukihenkilötoiminnasta!

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille