Tukihenkilöt opastavat mielellään kestotuotteiden käytössä etäyhteyksin tai vaikkapa kahvikupillisen äärellä.

Pyydä rohkeasti apua!

Haluatko lisää tietoa kestovaipoista? Kaipaatko moderneja kestovaippoja nähtäväksesi? Tuntuuko sinusta, että termit kaipaisivat selvennystä? Tukihenkilömme auttavat mielellään!

Kodin kestot ry tarjoaa monipuolista apua ja tukea kestovaippojen ja muiden kestotuotteiden käyttöön. Yhdistyksen tukihenkilöt järjestävät mm. yleisiä kestovaippainfoja, joissa käydään lyhyesti läpi perusasiat kestovaippoihin liittyen. Tukihenkilöiltä saat myös henkilökohtaista neuvontaa vaippa-arkeen ja ongelmatilanteisiin, sekä kodin muiden kestotuotteiden käyttöön.

Kodin kestot ry:n tukihenkilöt tulevat mielellään kertomaan kestovaipoista ja muista kestotuotteista esimerkiksi perhekahviloihin, neuvoloihin ja lapsiperhetapahtumiin. Tukihenkilöt antavat myös henkilökohtaista ohjausta ja neuvovat kestovaippojen ja muiden kestotuotteiden käytössä.

Tukihenkilölistaan pääset tästä.

Mitä apua tukihenkilö voi tarjota minulle?

Tukihenkilö voi auttaa sinut alkuun kestoilutaipaleella tai opastaa jo kokeneempaa ongelmatilanteissa. Tukihenkilön kanssa voi pohtia omaa tilannetta ja itselle sopivaa kestoilutapaa.

Tukihenkilö voi myös neuvoa jo perheessä olevien vaippojen käyttöä tai voit pyytää opastusta ennen vauvan syntymää, vastasyntyneen vaipatukseen tai kestoilun aloittamiseen isomman lapsen kanssa. Apua voi pyytää myös monissa muissa tilanteihissa ja kysymyksissä.

Tukihenkilöt auttavat myös muiden kestotuotteiden kanssa, kuten intiimihygieniaan liittyvät tai kodin päivittäiset kestotuotteet.

Miten saan apua kestoiluun?

Opastusta on mahdollista saada monin tavoin: sähköpostilla, puhelimitse, virtuaalisesti etäyhteydellä tai kasvotusten. Jätä yhteystietosi allaolevalla lomakkeella ja ohjaamme pyyntösi suoraan lähimmälle tukihenkilölle, joka on sinuun yhteydessä.

>> Liity myös Facebook ryhmäämme Kestovaippakirppis ja -tuki (Kodin kestot ry) <<

Please enable JavaScript in your browser to complete this form.
Halutessasi voit tässä kertoa tarkemmin tilanteestasi.