Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan!

Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille useammassa ehdotuksessa, kun vuoden kestovaippateon saajaa etsittiin.

BabyDotin liikeidea on jälleenmyydä hyväkuntoisia käytettyjä kestovaippoja ja korjata pikkuvikaiset kuntoon. Uusi vaipattaja voi turvallisin mielin ryhtyä käyttämään kunnoltaan varmistettuja vaippoja. Näin kestovaipat saadaan kiertoon! Kestovaipat kannattaa kierrättää perheen sisällä sisaruksilla ja sen jälkeen myös muissa perheissä. Kestovaipat voivat kestää kovassakin käytössä monen lapsen vaipatusajan ja monet imumateriaalit vain paranevat ajan myötä.

Lämpimät onnittelut BabyDotin Dianalle! 

Kestovaippateon lisäksi hallitus päätti myöntää kaksi ylimääräistä tunnustusta.

Ensimmäinen tunnustus myönnetään Marianne Fredrikssonille, joka on suunnitellut, toteuttanut ja ylläpitänyt kestovaippa-aiheisia WhatsApp-ryhmiä. Ryhmät ovat tavoittaneet runsaasti uusia ihmisiä ja niiden kautta monet ovat saaneet korvaamatonta vertaistukea ja apua vaipatusongelmiin.

Toinen tunnustus myönnetään Radio Rockille, joka lahjoitti upeasti tuunatun kestovaipan Sipe Santapukille lahjana perheenlisäyksen johdosta. Kestovaippa on mahtava lahja vauvaperheeseen ja on hienoa, että Radio Rock näyttää esimerkkiä kestävistä ja ekologisista vauvalahjoista.

Kuvassa BabyDotin yrittäjä Diana Tulea Walton perheineen.

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.