Kestovaippaviikko on alkanut!

Perinteistä kestovaippaviikkoa vietetään tänä vuonna 5.10.-11.10.2015. Tarjolla on monenlaista ohjelmaa ja kampanjaa ympäri Suomen ja sosiaalisessa mediassa. Viikon aikan järjestetään muun muassa tsi-paja, kestovaippamuotinäytös, kirppis, arvontoja, tuunaustalkoot ja mahdollisuus tavata kestovaippatukihenkilö. Lisäksi Kestot käyttöön -kampanjassa rohkaistaan kokeilemaan kestovaippaa ainakin yhden kerran ja Kestossa kotiin -kampanjassa lahjoitetaan kestovaippapaketti Kuopion yliopistollisessa sairaalassa tällä viikolla syntyville vauvoille.

Lue lisää viikon tapahtumista yhdistyksen Facebook-sivuilla osoitteessa www.facebook.com/kestovaippayhdistys

Lauantaina pidetään myös yhdistyksen sääntömääräinen syyskokous, jossa muun muassa valitaan uusi hallitus vuodelle 2016. Kokous pidetään Helsingissä leikkipuisto Brahessa klo 15 alkaen. Kokoukseen on mahdollista osallistua myös etäyhteydellä ottamalla yhteyttä etukäteen osoitteeseen hallitus@kestovaippayhdistys.com. Kokoukseen ovat tervetulleita kaikki yhdistyksen jäsenet lapsineen. Jäseneksi voi liittyä myös kokouksen yhteydessä.

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille