Kestossa kotiin -kampanja on vuoden 2015 kestovaippateko!

Kestovaippayhdistys valitsee vuosittain vuoden kestovaippateon. Tämän vuoden kestovaippateoksi valittiin Itä-Suomen paikallisyhdistyksen talkoovoimin toteutettu Kestossa kotiin -kampanja. Kampanjassa lahjoitettiin kestovaippaviikon aikana Kuopion yliopistollisessa sairaalassa syntyneille vauvoille pul-kankainen pussi, jossa oli yksi tuunattu ja yksi tuunaamaton Imse Vimsen flanellette sekä vaippakuori, kaksi paria kestoliivinsuojia, pesulappu ja tietoa kestovaipoista. Yhteensä paketteja jaettiin 70 kappaletta. Kampanjan tarkoituksena oli lisätä kestovaippojen tunnettuutta, alentaa kynnystä kokeilla kestovaippoja ja kannustaa kestovaippojen käyttöön heti vauvan ensimmäisistä päivistä lähtien.

Kestovaippayhdistyksen hallitus sai lukuisia hyviä ehdotuksia vuoden 2015 kestovaippateoksi. Valinta ei ollut helppo, sillä jokainen teko olisi palkintonsa ja tunnustuksensa ansainnut. Kestossa kotiin -kampanjaa kiiteltiin erityisesti ennakkoluulottomuudesta, peräänantamattomuudesta sekä kampanja hyvästä ideasta ja toteutuksesta. Yhdistyksen hallitus toivookin, että vastaavanlaisia kampanjoita järjestetään myös tulevina vuosia useilla paikkakunnilla.

Onnittelut Itä-Suomen paikallisyhdistykselle!

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille