Päätoimittaja Kesto-lehteen

Kestovaippayhdistys etsii päätoimittajaa yhdistyksen julkaisemalle Kesto-lehdelle. Päätoimittajana vastaat lehden sisällöstä, artikkeleiden toimittamisesta, kuvituksen hankkimisesta, yhteydenpidosta kirjoittajiin ja lehden ilmestymisestä aikataulussa. Päätoimittajana kirjoitat myös itse lehteen.

Olet yhteydessä yhdistyksen aluetoimijoihin ja hallitukseen sekä seuraat aktiivisesti kestovaippafoorumeita. Päätoimittajana teet tiivistä yhteistyötä lehden taittajan kanssa ja vastaat niin artikkelien kuin lopullisen lehden oikoluvusta. Vapaaehtoiset kirjoittajat osallistuvat tekstien tuottamiseen, ja päätoimittajana ohjaat heitä ja annat palautetta. Edellytämme hyvää kirjoitustaitoa ja kokemusta toimitustyöstä. Kokemus kestovaipoista on eduksi, muttei välttämätöntä.

Lehdessä on 24 sivua ja se ilmestyy kaksi kertaa vuodessa, lokakuussa ja huhtikuussa. Yhdistyksellä ei ole omia toimitiloja vaan lehden tekeminen tapahtuu etätyönä. Lehden päätoimittajana toimimisesta maksetaan korvaus palkkiona (edellytetään y-tunnusta), yhdistys ei siis toimi työnantajan roolissa. Päätoimittajalle maksetaan palkkiota 960€/lehti.

Lisätietoja voit kysyä Kesto-lehden nykyiseltä päätoimittajalta Elina Strömiltä toimitus(at)kestovaippayhdistys.fi ja 050 520 1359. Lähetä hakemus ja CV sekä mahdolliset työnäytteet edellä mainittuun sähköpostiosoitteeseen 9.8.2015 mennessä. Työ alkaa välittömästi, sillä seuraava Kesto-lehti ilmestyy syys-lokakuun vaihteessa. Aloitamme haastattelut jo ennen hakuajan päättymistä.

Kestovaippayhdistyksen tehtävä on edistää myönteistä suhtautumista kestovaippailuun tiedottamalla ja tekemällä yhteistyötä sekä yksittäisten perheiden että päättäjien kanssa. Yhdistyksellä on noin 800 jäsentä.

Jaa blogikirjoitus: