Kestositeitä onnistuneella tuotekehittelyllä – kestosidepaketti tarjouksessa!

WILLIjami aloitti taipaleensa vuonna 2017 alihankintaompeluun keskittyvänä yrityksenä. Haastava sijainti Pohjois-Savon perukoilla Keiteleen sivukylällä aiheutti kuitenkin hankaluuksia asiakashankinnassa. Välimatkat olivat pitkiä ja rahtikustannukset suuria.

Yrittäjä Tanja Honkala-Miettinen teki useita pohdintoja siitä, mitä yrityksen kanssa tekisi ja mihin suuntaan toimintaa lähtisi kehittämään. Käännekohta oli ilmoitus myynnissä olevista kestovaippakaavoista ja -merkistä.

WILLIjami valmistaa Ella ja Susi -kestovaippoja

kestosidepaketti

Suositut Ella ja Susi -kestovaipat ovat valmistuneet Honkala-Miettisen kotinurkissa reilun vuoden ajan. Yrittäjällä itsellään ei ollut aiempaa kokemusta kestovaippojen käytöstä. Onneksi perheen nuorimmainen oli vielä vaippaiässä, ja hän pääsikin vaippojen testikäyttäjäksi. Samalla myös Honkala-Miettinen sai itsekin kunnollisen kosketuksen kestovaippoihin ja niiden käyttöön.

Vaipat valmistetaan pääsääntöisesti asiakkaiden omien toiveiden mukaan. Asiakas voi siis valita mieleisensä vaippatyypin, kuosin ja materiaalit, jotta vaipasta saadaan varmasti mieluinen. Satunnaisesti vaippoja valmistuu myös varastoon, josta niitä voi tilata nopeallakin aikataululla. Varastotuotteiden tilanteen voi tarkastaa WILLIjamin Facebook-sivuilta.

Kestosidepaketti on suosittu tilaustuote

kestosidepaketti

Yrittäjän oma “lempilapsi” on oman suunnittelun ja tuotekehittelyn tulos: kestositeet. Idea kestositeiden valmistamiseen lähti erään asiakkaan pyynnöstä saada ostaa kestopikkuhousunsuojia. Honkala-Miettinen ei ollut aiemmin koskaan nähnyt kestositeitä, mutta lähti ennakkoluulottomasti kehittämään niistä omaa tuotetta.

Erilaisia siteitä, pikkuhousunsuojia, päiväsiteitä ja yösiteitä, on valmistunut WILLIjamissa nyt reilun vuoden ajan. Käyttökokemukset ovat olleen positiivisia niin asiakkailla kuin yrittäjällä itsellään.

Kodin kestot ry:n kestosidetestauksessa WILLIjamin siteitä luonnehditaan näin: “Tuo mieleen malliltaan päivittäistavarakaupoista tutut kertakäyttömerkit. Pituus riittävä kaikissa tuotteissa. Leveä malli, mikä on hyvä asia, mikäli käyttää haaroista leveitä pikkuhousuja (muuten nepparit joutuu puristamaan kiinni ja side kaareutuu). Pohjamateriaali ei kuitenkaan ole liukas, joten onnistuu käyttää kapeampienkin alushousujen kanssa. Tykkäsin erityisesti yösiteestä, joustofrotee oli todella pehmeää ja imukykyistä. Voisin kuvitella toimivan jälkivuotoon myös. Kaikki materiaalit vaikuttavat laadukkailta, eivätkä nyppyyntyneet pesussa. Yrittäjä ilmoittaa valmistavansa siteet toiveiden mukaan niin materiaalien, pituuden kuin kiinnityksen suhteen! Oikein mukavaa plussaa tottuneelle käyttäjälle, joka tietää mitä tahtoo.”

Lue lisää:
Kestovaippojen materiaalit
60-luvun tekstiilivinkit
Kiertotalous Suomessa

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös