Jutta.fi lastentarvikeliike Helsinki – kattava valikoima lastentuotteita

Jutta Product Oy valmistaa lapsille ja äideille suunnattuja tuotteita Suomessa ja ulkomailla. Lastentarvikeliike Helsinki sijaitsee osoitteessa Punavuorenkatu 3, Helsinki ja ompelimo sekä pakkaamo Hyvinkäällä. Jutan  myymälässä on Helsingin kattavin valikoima kestovaippoja, eikä vastaavia ole lähistöllä. 

Tuotemerkit ovat PILVI ja Jutta. Tuotteet suunnitellaan Hyvinkäällä ja suunnittelun päämääränä ovat kauniit, hauskat, mukavat, helpot, laadukkaat ja ennen kaikkea materiaaleiltaan mahdollisimman kemikaalivapaat ja ihoystävälliset tuotteet, jotka sopivat pienten lasten herkälle iholle. Hyvä tuote on kaunis, helposti päälle puettava ja toimiva.

lastentarvikeliike helsinki

Kestovaippoja Suomeen ensimmäisten joukossa

Ajatus lastenvaatteiden suunnittelusta ja lastentarvikeyrityksen perustamisesta syntyi yrittäjä Jutta Jantusen lasten ollessa pieniä. Toiminta alkoi toiminimellä Jutta Design 17 vuotta sitten. Siihen aikaan ei markkinoilla juurikaan ollut kestovaippoja eikä muutenkaan niin laajaa valikoimaa lastentarvikkeita kuin nykyään.

Jutta aloitti maahantuonnin ja suunnitteli ensimmäisen iloisen, värikkään luomupuuvillaisen lastenvaatemalliston. Niille riitti kysyntää, ja myynti lähti etenemään nopealla tahdilla. Haasteena oli samaan aikaan toinen, vaativa työ. Yritys lähti liikkeelle vähän kuin yllättäen.

Jutta Jantunen on diplomi-insinööri ja arkkitehti. Hän on syventynyt yhdyskuntien ympäristönsuojeluun ja hänellä on kokemusta 30 vuoden kestävän kehityksen strategioiden kehittämisestä useiden kansainvälisten tutkimusten koordinaattorina.

Yhteistyö, avunanto ja vastavuoroisuus

Jutta on tehnyt yhteistyötä suomalaisten muiden valmistajien ja myyjien kanssa. Esimerkiksi joitakin kankaita on valmistettu yhdessä. Jutta on Plan-kummi ja toimittaa vaatteita heikommassa asemassa oleville lapsille.

Tuotteita kehitetään jatkuvasti toimivimmiksi asiakkailta saadun palautteen ja parannusehdotusten mukaan. Asiakkaat toivovat ja ehdottavat myös uusia tuotteita. Tällä hetkellä on suunnitteilla villahousuihin sopiva villatakki sekä oman malliston uimavaippa ja -tossut.

Vastuullisuus

Vastuullisuus, eetisyys ja kestävä kehitys ovat olleet Jutan yritystoiminnan tärkeimpiä reunaehtoja. Yrityksellä on toimintaohjelma, joka perustuu YK:n ihmistoikeussopimuksiin ja joka käydään läpi kaikkien tuotteiden osalta kaikkien tuotemerkkien ja valmistajien kanssa.

Ajankohtaiset muiden vaaratekijöiden ja eläinoikeudellisten kysymysten huomioiminen ovat myös tärkeä osa toimintaa. Jutta Product Oy on mukana United Nations Global Compactin toiminnassa ja suomalaisessa vastuullisuusjärjestössä FIBS:ssä.

Lastentarvikeliike Helsinki

Jutta lastentarvikeliike sijaitsee Helsingissä Punavuorenkadulla. Myymälä on avoinna sopimuksen mukaan, pääsääntöisesti tiistaisin tiistaisin, torstaisin ja lauantaisin. Päivitetyt aukiolot löytyvät nettikaupasta www.jutta.fi.

Myymälästä löytyy kaikki netissä olevat tuotteeet. Lisäksi sieltä voi löytyä uniikkeja mallikappaleita, joita on myynnissä vain liikkeessä. Paikan päällä voi testata kantoreppuja ja vaikka istahtaa imettämään pehmeään nojatuoliin.

Tuotevalikoima

Äitiyteen ja vauva-aikaan sopivia tuotteita on valikoimassa monipuolisesti. Tarvikkeita löytyy niin kantamiseen, ruokailuun, nukkumiseen, matkustamiseen kuin uimiseenkin.

Vaatteet ja vaipat ovat villasta, silkistä, hampusta, luomupuuvillasta, eucalyptuskankaasta ja muista ekologisista materiaaleista valmistettuja. Kankaissa on iloisia ja värikkäitä kuvioita ja raitoja. Uutuutena on pehmeästä farkkukankaasta valmistetut “minifarkut”, joissa on ihan oikeat taskut.

lastentarvikeliike helsinki

Valikoimasta löytyy sopivia vaatteita myös pienille vauvoille ja keskosille. Pienin koko on 40. Isommille lapsille, 3-4 vuotiaille, löytyy myös muutamia tuotteita, kuten pitkähihaisia paitoja ja mekkoja.

Kestovaippoja löytyy kaiken mallisia ja kokoisia: sisävaippoja, all-in-one vaippoja, taskuvaippoja, vaippapäällisiä sekä uimavaippoja ja harjoitteluhousuja. Koot ovat useimmissa vaipoissa säädettäviä, jolloin sama malli kestää pitkään.

Äitiyspakkauksista tutut tuotteet

Jutta on tullut tunnetuksi pitkäikäisistä, iloisista ja värikkäistä lastenvaatteista, joita on ollut saatavilla vuosien 2015 – 2018 äitiyspakkauksissa. Sieltä ovat tuttuja muun muassa keltaraidallinen unimekko ja sateenkaarenvärinen body.

lastentarvikeliike helsinki

Myös Pilvi-taskuvaippa on saanut paljon kiitosta. Tuotteita on ollut myös ulkomaille suunnatussa Finnish Babybox -äitiyspakkauksissa. Hauskat unilelut, norsu ja koira, ovat päässeet jopa synttärikakun koristeeksi.

Instagram: #Juttaproduct

Lue lisää:
Rentoa osakestovaippailua
Kestotuote kokeiluun
Hyödynnä tilkut – virkattu kori

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös