Kestovaippayhdistys Vaippiksessa

Kestovaippayhdistys on mukana Malmitalon Vaippakansan karnevaaleilla eli kotoisammin Vaippiksessa sunnuntaina 7.5.2017 klo 10-14 osoitteessa Ala-Malmin tori 1, Helsinki.

Aulatilasta löydät yrittäjäjäsentemme myyntipisteet ja yhdistyksen pöydän, jossa pääset tutustumaan yhdistyksen toimintaan ja kestoiluun. Galleriatiloissa järjestämme kirppiksen, josta löytyy niin kestotuotteita kuin muita lapsiperheen tavaroita ja vaatteita. Yhdistyksen toimintaa voit tukea ostamalla lahjoitettuja kestotuotteita ja kannatustuotteita. Huomaathan, että kirpputorilla maksuksi käy vain käteinen!

Yhteistyössä Lapsen Maailma -lehden kanssa järjestämme kahvilan ja arpajaiset. Laulu- ja lukunurkasta löytyy lapsille ohjattua toimintaa tasatunnein. Kahvilassa voit herkutella tuoreella kahvilla ja teellä sekä herkullisilla leivonnaisilla, joita löytyy myös gluteenittomina ja laktoosittomina.

Puhesalissa pääset kuulemaan muun muassa seuraavat puheenvuorot:
10.15 Leo Stranius: Vauvan vessahätäviestintä VVV ja muita keinoja perheen hiilijalanjäljen pienentämiseksi
11.15 Anna Holopainen, Kestovaippayhdistyksen puheenjohtaja: Kestoilu osana perheen arkea – Kestovaippayhdistys ja muita tarinoita
13.15 Markus Hämynen: Tunnetko kodin kemikaalit – vinkkejä perheen kemikaalikuorman pienentämiseksi

Kestovaippayhdistys Vaippakansan karnevaaleilla -facebooktapahtuma: https://www.facebook.com/events/733282963500324/
Vaippakansan karnevaalien virallisen tapahtuman löydät täältä: https://www.facebook.com/events/211096792687189/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän