Jouluinen tervehdys Kestovaippayhdistykseltä!

Vuosi on vierähtänyt vauhdilla ja on vuoden viimeisen jäsenkirjeen aika.

Tänä vuonna Kestovaippayhdistyksessä on tapahtunut paljon. Olemme saaneet RAY:n tuella palkattua työntekijän, joka edistää alueuudistusta ja tämä työ jatkuu myös ensi vuonna. Meillä on ollut vuoden aikana myös kaksi kestävän kehityksen opiskelijaa työharjoittelussa.

Olemme olleet mukana monissa tapahtumissa ja aktiivisia jäseniämme on ollut pitämässä kestovaippaesittelyitä mm. perhekerhoissa ja vauvakutsuilla. Lainaamotoimintaa on uudistettu ja nyt jo lähes kaikissa lainaamoissamme onkin ajantasaiset vaipat.

Keväällä olimme mukana tekemässä vaipanvaihdon maailmanennätystä (ensi vuonna uudestaan!). Lapsimessujen aikaan lanseerasimme oman Kestokuplis-kankaamme, josta tehtyjä tuotteita on myynnissä verkkokaupassamme kvy.mycashflow.fi.

Lokakuussa oli perinteinen kestovaippaviikko, jolloin palkitsimme Vuoden kestovaippateko -palkinnolla Suomussalmen kunnan kestovaippojen jakamisesta vastasyntyneille kuntalaisilleen.

Loppuvuodesta yhdistykselle siirtyi Kestovaippainfo.fi-sivusto, joka on suunnitelmissa laittaa uuteen uskoon ja edistää sitä kautta kestovaippatietouden leviämistä.

Ikävämpänä tapauksena mainittakoon nettisivujemme joutuminen verkkohyökkäyksen kohteeksi, minkä vuoksi vanha sivusto jouduttiin sulkemaan. Uusi sivusto on vielä työn alla, mutta kaikki olennaisimmat asiat sieltä jo löytyvät. Osoite on tuttu www.kestovaippayhdistys.fi

Syyskokouksessa valittiin uusi hallitus, joka aloittaa virallisesti vuoden alusta. Hallituksen kokoonpano on seuraavanlainen:  puheenjohtaja Sanna Mölsä, varsinaiset jäsenet Eppu Rantala (varapuheenjohtaja ja tapahtumakoordinaattori), Saara Suni (webmaster), Aija Kingelin (taloudenhoitaja), Marja Ahti (sihteeri), Katja Tuomola (yhteisöjäsenvastaava), Marjukka Sallinen (jäsenvastaava), Terhi Särmäntö (tiedottaja), Katri Lackman (tsi- ja tukihenkilövastaava) ja Maarit Mattila (verkkokauppavastaava) sekä varajäsenet Minttu Sydänmäki (neuvola-synnärivastaava), Siiri Salakari (lainaamotoiminnan vastaava), Tuovi Mustakangas (avustushakemusvastaava) ja Inka Venetvaara (yhteiskunnallisten asioiden vastaava).

Kiitos kaikille jäsenillemme kuluneesta vuodesta! Aktiiviset jäsenet ovat yhdistyksen toiminnan edellytys, joten kiitos kaikille oman kortensa kekoon kantaneille. Tehdään yhdessä ensi vuodesta vielä parempi! 🙂

Iloista joulua ja onnea vuodelle 2014!

toivottavat hallituslaiset

PS. Olethan huomannut verkkokauppamme Muumi-vaippojen poistomyynnin? Vanhan mallin sisä- ja kuorivaippoja edullisesti (kokoja ja värejä rajoitetusti).

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille