Vuoden 2016 kestovaippateko on Kestot käyttöön –kampanja

Vuosittain valittava kestovaippateko on jälleen valittu. Kestovaippaviikon päätteeksi julkistetun tunnustuksen kohde on tällä kertaa Hämeen paikallisyhdistyksen toteuttama Kestot käyttöön –kampanja.

Suomessa jokaisen äitiyspakkauksen sisältöön kuuluu kestovaippa, mutta moni vauva ei koskaan saa sitä ylleen edes yhtä kertaa. Kestot käyttöön -kampanjalla haettiin muutosta tähän epäkohtaan Facebookissa toteutetulla kampanjalla, joka tavoitti tuhansia ihmisiä. Tapahtumasivulla oli tarjolla virtuaalista vertaistukea, neuvontaa, arvontoja sponsoreilta ja parhaita niksejä konkarikestoilijoilta.

Kestovaippayhdistyksen hallitus kiittää kampanjaa erityisesti hyvästä yhteistyöstä ja aktiivisuudesta. Hämeen paikallisyhdistyksen lisäksi kiitoksen ansaitsevat mukana olleet yhteisöjäsenet Onnikas, Hahtuvahullu, Greendeal, Superjellona, Jadena ja Sadette.

Onnittelut Hämeen paikallisyhdistykselle!

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän