Voimavauva meni piiloon!

Yhteisöjäsenten yöhulinoihin valmistuessa on Webmasterilla yhtä sun toista hommaa. On tiedossa niin kovaa menoa ja meininkiä, että yhdistyksen maskotti Voimavauva sai hepulin, ja piiloutui sivuston syövereihin useampaan paikkaan. Voi voi, ei webmaster pysy perässä ja sivusto ei pysy järjestyksessä.

voimavauvaSiinä se mokoma ilkkuu!

Auta webmasteria etsimään sivuille karanneet voimavauvat!

Kilpailuaikaa on 24.5. klo 09 asti ja osallistua voit lähettämällä löytämiesi voimavauvojen lukumäärän ja sijainnit sähköpostitse www (at) kestovaippayhdistys.fi otsikolla ”Voimavauva”.

Kaikkien oikein vastanneiden kesken arvotaan monikäyttöinen vaunu-/torkkupeitto. Pirteä peitto niin vaunuihin, rattaisiin, autoon kuin ihan kotikäyttöönkin. Sopii vauvalle ja taaperolle ison kokonsa puolesta (85 cm x 85 cm). Valmistettu kaksinkertaisesta, laadukkaasta ja paksusta luomujoustofroteesta. Ovh hinta 28,00€.

Onnea etsintöihin!

Yhteisöjäsenten yöhulinat löydät täältä:

https://www.facebook.com/groups/KestovaippayhdistyksenKirppisJaTuki/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän