Testissä ihanat Mother-ease kestovaipat

Ostin BabyDotin kautta keväällä Mother-ease-merkkisen Wizard Duo kuorivaipan ja siihen neppareilla kiinni tulevan imun. Myöhemmin sain testiin merkin Wizard Uno all-in-one vaipan, jossa on imu kiinteänä valmiiksi.

Molemmat vaipat yllättivät imuisuudellaan ja ohuella olomuodollaan. Sekä Wizard Unon että Wizard Duon kuorivaipan PUL-kangas on ihanan ohutta ja muotoutuu hyvin vauvan päälle. Kiinnityksenä molemmissa vaipoissa meillä on nepparit.

Mother-ease vaippamerkin takana on itsekin viiden pojan äiti Erika Froese, ja Mother-ease on yhä perheen ylläpitämä yritys. Vaippojen valmistuksessa käytetään 100 % uusiutuvaa energiaa, mikä tuo mielestäni kivan lisän kokonaisuuteen. Mother-ease-merkki lupaa, että heidän vaippansa ovat erityisesti vuotovapaita, ja tämä olikin yksi mielenkiintoisimmista odotuksista merkiltä.

Kuorivaippa, joka on kuvissa yllä (Wizard Duo), toimii all-in-two vaippana, sillä sitä käytetään yhdessä siihen sopivan imun kanssa. Imuista voi valita puuvillaisen Natural Cotton-imun tai Stay Dry -imun, joka on synteettistä kuitua. Puuvillainen imu näyttää ja tuntuu luonnolliselta, ja sen imuteho luonnollisesti vain paranee käytössä.

Yövaippana toimii merkin oma Night Time -imu, joka ainakin meillä pysyi vuotamattomana peräti 14 tunnin ajan. Stay Dry päivä- ja Night Time yöimu eroavat toisistaan hieman paksuudeltaan, ja imut erottaa toisistaan erivärisestä reunatikkauksesta, mikä on tosi kiva ominaisuus! Luonnollisesti yöllä tarvitaan enemmän imua, mutta yöimu on silti erittäin ohut. Ja sinnekin voi sujauttaa vielä ohuen lisäimun, mikäli on tarvetta, ja siltikin kokonaisuus on miellyttävä, eikä tee paksua pakettia vauvan peppuun. Tykkään erityisesti tästä, koska monesti ”yöpaketti” on niin muhkea. Kaikki vaipan imut kiinnitetään kuudella nepparilla, ja ne pysyvät hyvin paikoillaan.

Vaihtoehtona meillä on all-in-one vaippa Wizard Uno, jossa imu on kiinteästi kiinni sekä etu- että takareunasta. Imun alle mahtuu pujottamaan tarvittaessa lisäimun. Tässäkin mallissa voi halutessaan valita imun olevan 100 % puuvillaa tai polyesteria. Näissä on yhtä hyvä imuteho kuin kuorivaipassa ja imussakin. Ihastuin vaipoissa heti niiden ohuuteen sekä hyvään istuvuuteen. Jalantien aukon reuna ei niin herkästi purista lasta kuin monessa muussa vaipassa. Alkuun tämä vaippa on ehkä hieman hankala pukea, koska se istuu eri lailla. Mutta kun säädöt on oppinut, niin se sujuu äkkiä. Istuvuutta on vaikea selittää, mutta tämän merkin vaippaa ei tarvitse kiristää niin tiukalle, ja silti se pysyy pitävästi yllä. Jalantie kulkee tiiviisti reittä vasten eikä falskaa. Kokoja vaipoista on saatavilla vastasyntyneestä taaperoon.

Molemmat vaipat peseytyvät koneessa puhtaiksi, mutta kuivuvat ehkä hieman hitaasti. Wizard Duon imun saakin huoletta laittaa kuivausrumpuun, eikä se kärsi siitä. All-in-one vaipan (Wizard Uno) kuivumista nopeuttaa, jos sen saa ripustettua vaikka Oskarin oksalle, sillä imu on kiinni tosiaan vain päistä ja jää keskeltä vapaaksi.

Jos aloittaisin kestoilun kokonaan alusta, en varmaan hankkisi muiden merkkien vaippoja. Tämä on juuri niin helppoa kuin merkin nimi ennustaa!

Yhteistyössä https://babydot.fi/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Testissä Wouwoun kestovaipat

Julkaisu on tehty yhteistyössä Wouwoun kanssa ja testivaipat on saatu yhdistyksen käyttöön blogi- sekä somenäkyvyyttä vastaan, Ihmiset ja tarina vaippojen takana Wouwou-merkin takaa löytyvät ystävykset

Neulo villahousut Ekorren ohjeella

Villahousut lämmittävät talvella ja ovat hengittävät kesällä. Nappaa talteen Ekorren kestopuodin ohjeet villahousujen neulomiseen.