Tervetuloa Kestovaippayhdistyksen syyskokoukseen!

Kestovaippayhdistyksen sääntömääräinen syyskokous pidetään lauantaina 25.11.2017 klo 14 Helsingissä Ipanaisten myymälässä. Kokouksessa on esillä sääntömääräiset asiat, ja siellä valitaan yhdistykselle uusi hallitus. Kaikki hallitustyöskentelystä kiinnostuneet mukaan kokoukseen! Kokoukseen voi osallistua myös etäyhteydellä. Lisätietoja puheenjohtaja Anna Holopaiselta puheenjohtaja@kestovaippayhdistys.fi.

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille