Suomi kolmatta kertaa mukana kestovaipanvaihdon Guinnessin maailmanennätysyrityksessä

Kestovaippayhdistys on mukana yrittämässä uutta Guinnessin maailmanennätystä kestovaippojen vaihdossa. Ennätystä tavoitellaan lauantaina 18.4. kello 11 Kauniaisten avoimessa päiväkodissa (os. Thurmanin puistotie 1) sekä Lempäälän Ideaparkissa (Lasten ja nuorten kulttuurikeskus PiiPoo).

Maailmanlaajuisesti tempaus järjestetään nyt viidettä kertaa, ja Suomi on mukana kolmatta kertaa. Great Cloth Diaper Change -tapahtuma on amerikkalaisen kestovaippajärjestön, Real Diaper Associationin (RDA) luotsaama. Maailmalla tapahtumia järjestettiin viime vuonna 18 eri maassa ja 270 eri paikkakunnalla. Viime vuonna ennätys oli 8 459 vaipanvaihtoa. Suomi osallistui lukuun 57 vaipanvaihdollaan. Tänä vuonna osallistujapaikkakuntia on ilmoittautunut 286, maita 20: Australia, Belgia, Costa Rica, Espanja, Etelä-Afrikka, Filippiinit, Irlanti, Islanti, Iso-Britannia, Japani, Kanada, Kroatia, Malesia, Meksiko, Peru, Puerto Rico, Saksa, Suomi, Tanska ja Yhdysvallat.

Kauniaisissa ja Lempäälän Ideaparkissa järjestettävät tapahtumat ovat avoimia kaikille vaippaikäisten lasten vanhemmille, olipa aiempaa kokemusta kestovaippailusta tai ei. Mikäli kestovaippaa ei omasta takaa löydy, paikalla olevasta kestovaippalainaamon vaippakokoelmasta löytyy ennätysyritykseen osallistumista varten takuuvarmasti sopiva vaippa. Hyväksyttyyn ennätysyritykseen osallistuvan vaipanvaihtajan tulee olla yli 18-vuotias ja vaipatettavan alle 99-senttinen. Jotta paikkakunta pääsee mukaan viralliseen ennätykseen, tulee vaipanvaihtoon osallistuvia pareja olla yhdellä paikkakunnalla vähintään 25.

Lisätietoja: http://greatclothdiaperchange.com/

040 507 4385 Pia Santaharju
jasenpalvelu(a)kestovaippayhdistys.fi

Facebook-tapahtumat:
https://www.facebook.com/events/1586343208272797/ (Lempäälä) https://www.facebook.com/events/805684519510898/ (Kauniainen)