Keväinen kestovaippatempaus

Kestovaipat. Käytetetäänkö niitä? Näytetään yhdessä, että käytetään!

Kestovaippatempaus kokoaa kestoilijoita yhteen ja tuo kestovaippailua näkyville sosiaalisessa mediassa. Suomen juhlavuoden kunniaksi tavoitellaan ainakin sataa kestopeppukuvaa, jotka on otettu yhden päivän aikana. Tapahtumakuviin liitetään tunnussana, joka julkaistaan lauantaina 22.4. klo 00.01 tapahtuman Facebook-sivulla. Kaikki 22.4. klo 23.59 mennessä Facebook-tapahtuman sivuille päivitetyt kestovaippakuvat lasketaan tempaukseen mukaan. Osallistua voi myös Instagramissa.

Kokoonnu itsellesi sopivalla porukalla sinne, missä kokoontuminen on helpointa. Mukaan tempaukseen voi lähteä oman perheen kera tai isommalla joukolla. Kun kaikki osallistujat ovat tulleet paikalle, napatkaa kuva lapsesta tai lapsista kestovaipoissa tai harkkahousuissa. Lasten ei tarvitse näkyä kuvassa kokonaan, pääasia on, että vaipat sekä tempauksen tunnussana näkyvät.

Rakennetaan yhdessä kestävämpää tulevaisuutta ja houkutellaan kaveritkin mukaan!

https://www.facebook.com/events/218903285252400/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kodin kestot tutuksi!

Kodin kestot ry toimii sekä kestotuotteiden tunnetuksi tekijänä että harrastejärjestönä. Monesti toiminnassa nämä kaksi yhdistyvät.

Kestoilusta apua kuukautisköyhyyteen

Hiekkaa, sanomalehtiä, vessapaperia, sukkia tai eilinen terveysside alushousuissa. Kuukautissuojina käytetään sitä, mitä sillä hetkellä on saatavilla.  Kukapa meistä ei olisi joskus kuukautisten alkaessa huomannut, että

Vuoden kestoteko 2022

Kodin kestot ry:n hallitus palkitsee vuosittain Vuoden kestoteon. Tänä vuonna hallitus halusi valinnassaan painottaa kestoilua esille tuovia somekanavia.

Vuoden 2020 kestovaippateko

Kestovaippaviikon lopun lähestyessä julkistamme vuoden kestovaippateon saajan! Kodin kestot ry:n hallitus on päättänyt myöntää perinteisen vuoden 2020 kestovaippateon tunnustuksen BabyDot tmi:lle. BabyDotin nimi tuli esille