Tuttimaakarin yritysesittely

Tuttimaakari logo.jpg

Toisena yhteisöjäsenistämme kertovassa blogisarjassa on Tuttimaakari jonka löydät osoitteesta www.tuttimaakari.fi


1.Kuinka kauan yritys on ollut toiminnassa?
Tuttimaakari aloitti toimintansa helmikuussa 2014, eli reilut kaksi vuotta.
3.Miten kestoilukulttuuri on muuttunut tänä aikana? Ei suurta muutosta havaittavissa, ehkä kestovaippojen käyttö arkipäiväistyy entisestään.

2.Minkälaisia tuotteita myytte? Oletteko jälleenmyyjä vai valmistaja?
Sekä että, valmistamme tuotteita Tuttimaakari–tuotemerkillä ja jälleenmyymme niin kestovaippoja kuin myös kestovaippakankaita, leluja ja muita lastentarvikkeita.
Kotimaisista merkeistä valikoimastamme löytyy mm. Hahtuvahullu ja Mamidea, lisäksi tuomme mm.  Leglerin leluja, gDiapers-, FuzziBunz, ja  Littlelamb –merkkien kestovaippoja, sekä Eco pul-kankaita.

Tuttimaakari –merkin alta löytyy taskuvaippoja, vaippapusseja (jotka ovat muuten näppäriä myös uimavaatteiden kuljetukseen kesällä!) ruokalappuja, ruokailuessuja, kestoarkkeja, pesupusseja, tuttinauhoja, kantoliinoja, trikoopipoja ym.

WP_002571.jpg
Tuttimaakarin ruokailuessu

3.Mitä haluaisitte kertoa yrityksestänne?
Tuttimaakari syntyi usean vuoden haaveilun, jossittelun ja arpomisen tuloksena. Esikoisen syntymän aikoihin 2009 aloin ompelemaan kestovaippoja omalle lapselle ja sillä tiellä ollaan edelleen. Muutama vuosi siinä vierähti yrityksen perustamisesta haaveillessa ja toisen lapsen syntymän jälkeen ajattelin että jos en nyt tee asialle jotain, en tule tekemään sitä koskaan.  Sitten kaikki tapahtuikin ihan muutamassa kuukaudessa ja Tuttimaakari aloitti toimintansa 2014 keväällä. Taival on ollut opettavaista mutta todella antoisaa! Valikoima on laajentunut muutamasta tuoteryhmästä reilusti ja uutta suunnitellaan tälläkin hetkellä. Verkkokauppamme lisäksi tuotteitamme löytää mm. Turusta Pikkeliinasta ja Tampereelta Pajumajasta.

4.Minkälaista yhteistyötä teette Kestovaippayhdistyksen kanssa?
Tuttimaakari valmisti 2014 Kestovaippayhdistykselle kannatustuotteita, sen lisäksi olemme olleet mukana mm. kestovaippaviikon yöhulinoissa parina viime vuonna sekä viimeisimpänä kevään Lapsimessuilla Helsingissä. Lisäksi tuotteitamme on mm. joissain Kestovaippayhdistyksen lainaamopaketeissa.

5.Esittelyssä Tuttimaakarin ruokalaput ja -essut
Tuttimaakarin valikoimasta löydät kestovaippojen lisäksi paljon muitakin tuotteita lapsiperheen arkea helpottamaan. Yksi suosituimmista onkin ollut Tuttimaakarin pul-kankaiset ruokalaput ja hihalliset ruokailuessut. Ne on valmistettu kotimaisena käsityönä kosteudenpitävästä Eco pul –kankaasta. Ruokailuessu on kätevä myös vaikkapa sormiväreillä maalatessa, sen avulla pysyy pienen taiteilijan vaatteet puhtaana. Ja muistathan että Kestovaippayhdistyksen jäsenenä saat -10% alennuksen kaikista Tuttimaakarin oman malliston normaalihintaisista tuotteista! Ilmoita jäsennumerosi tilauksen teon yhteydessä asiakaspalveluumme.

IMG_9224.JPG
Ruokalappujen väriloistoa

 

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Nopeat ja hitaat imut

Nopeat ja hitaat imut, mitä ihmettä ne ovat ja pitääkö jokaisen kestovaippailijan ymmärtää niistä? Ei välttämättä, mutta joskus vaipatusongelmat ratkeavat

Tervetuloa Kodin kestot ry:n hallitukseen!

Tiesitkö, että Kodin kestot ry:n toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin? Monet vapaaehtoiset sekä hallituksessa että hallituksen ulkopuolella ovat tehneet työtä yhdistyksen

Hävikkiviikon teemakirjoitus: omena-ahdistus

Maailma kärsii ilmastoahdistuksesta. Oman ilmastoahdistukseni alalaji on omena-ahdistus. Omena-ahdistus on pahimmillaan näin syyskuussa, kun omenat putoavat maahan ja märkänevät ylipitkän