Jadenan yritysesittely

jadenankuva.jpg

 

Jadenan yritysesittely on ensimäinen osa juttusarjassa, jossa esitellään Kestovaippayhdistyksen yhteisöjäseniä. Yrittäjät saavat kertoa omin sanoin niin kestoilukulttuurista, yhteistyöstä Kestovaippayhdistyksen kanssa kuin omasta yrityksestäänkin.

 

1. Kuinka kauan yritys on ollut toiminnassa?

– Toiminta aloitettiin heinäkuussa 2013. Kesällä vietetään 3-vuotis synttäreitä!

2.Miten kestoilukulttuuri on muuttunut tänä aikana?

– Mitenkään radikaalisti kestokulttuuri ei tässä kolmen vuoden aikana ole muuttunut suuntaan tai toiseen. Mitä kestovaippa-aiheisia ryhmiä seurannut somessa, on kestojen kokeilu innostus kuitenkin nousussa. Tähän uskon syynä olevan huomattavasti helpommat kestovaipat äitiyspakkauksessa, kun mitä ne oli kymmenen vuotta sitten. Myös näiden helpompien vaippojen tarjonta kirppiksillä lisääntyny äitiyspakkauksen myötä, ja näin ollen yhä useampi uusi kestottaja uskaltaa kokeilla kestovaippoja. Vaippojen suuresta tarjonnasta johtuen näitä löytää kirppiksiltä varsinkin edukkaasti. Ja siitä se sitten lähtee… 🙂

3. Minkälaisia tuotteita myytte? Oletteko jälleenmyyjä vai valmistaja?

– Valmistamme kaikki tuotteemme itse. Meillä on pääpainopiste kestovaipoissa. Lastenvaatteita ollaan myös tilauksesta lähinnä tehty, mutta näitä ihan muutamia yksittäisiä kappaleita. Vaatteet on tietenkin mitoitettu kestovaippoja käyttäville.
Valikoimastamme löytyy ihan perus taskuvaippa. Enimmäkseen käytämme ecopulia vaipoissa, mutta myös br pul laatua löytyy.

Tuoteperheemme koostuu;
* Näpsä-vaippa. Tätä saa sisävaippana (kiinteillä imuilla tai täytettävänä mallina) sekä AIO-versiona. Näpsä on vastasyntyneen oma vaippa, jossa on tarrakiinnitys sekä röyhelöt jalanteillä.

napsat.jpg

Näpsä-sisävaipat

 

* Taskuvaippa. Joko sisätäyttö mallina tai pul-pinnalla. Vaippojemme etuosa sekä siivekkeet ovat vahvistettuja jotta vaippa pysyy ryhdikkäänä.
– Jade-malli on edestä kiinnitettävä
– Sofi-malli on sivusta kiinnitettävä.
Vaippojen nimet tulevat ihan suoraan meidän mannekiineistamme. Vaippamallit on kehitetty aikanaan 2010 syntyneelle tyttärelleni Jadelle. Kaavaa piirtäessä olin siihen kirjoittanut ’Jaden vaippa’, joten tästä tuli Jade-vaippa.
Sofia on Jaden serkku, ja sivukiinnitteistä mallia hiottiin siskontytön kanssa. Jade oli jo tällöin päässyt vaipoista ja siskontyttö toimi ensimmäisten versioiden tuotetestaajana. Siitä syntyi Sofi vaippamalli.

* Univaippa. Runsasimuinen yövaippa. Koostuu joustofrotee-ulkopinnasta. Tukikerros kauttaaltaan ja takana on tasku, jonne sujahtaa kiinteänä oleva läppäimu. Imussa on imukerroksia suorana ollessa yhdeksän. Imuosaa saa taiteltua kuitenkin niin, että esim eteen saa enemmän imukerroksia tarvittaessa. Bambujoustofrotee-sisäpinnan kanssa imukerroksia univaipassa on 12. Lisänä vaippaan saa myös kiinteän imun sisäpintaan, jolloin imukerroksia tulee 14. Myös läppäimuun saa lisäboostin, toisen tiimanmallisen imun läppien väliin, ja imukerroksia voi kasvattaa 17 kerrokseen asti. Univaippa on silti mukavan ohkanen paketti, mutta imee sitäkin paremmin. Imut on suunniteltu kerrostaen hidasta ja nopeaa imumateriaalia koska näin tehtynä kosteus levittyy tasaisemmin koko vaipan alueelle.

* Jadena AIO. Rakenteeltaan vastaava kuin Univaippa. AIOssa ei ole tukikerrosta, mutta samantyyppinen läppäimu on vaipassa kiinteänä. Läppäimun saa vedettyä ulos ja levitettyä osiin, jotta kuivuminen on mahdollisimman nopeaa. Perusmallissa on imukerroksia 9, bambujoustofroteesisuksella 10. Lisäimut mahdollisia tilata 🙂

* Tuplis. Tämä on tuoteperheemme imu. Tuplis esiintyy Univaipassa sekä AIOssa. Mahdollista myös tilata erikseen, pelkkänä imuna taskuvaippaan. Tuplis koostuu kahdesta kaitaleesta, joiden väliin kiinnittyy nepillä tiiman mallinen imu. Imukerroksia tupliksessa on 9. Kaitaleita on mahdollista taitella etupainotteisemmaksi, esim poikavauvoilla tai ryömivillä lapsilla jotka viettää aikaansa mahallaan.
Taitettuna etuosaan saa imeviä kerroksia 12.

4. Mitä haluaisitte kertoa yrityksestänne?

– Jadena on saanut alkunsa puolivahingossa, omille lapsille ommeltujen vaippojen kautta. Kun möin käytettynä ompelemiani vaippoja sain paljon kaavakyselyjä, koska malli istui niin hyvin erikokosille lapsille. Lähettelinkin alkuaikoina kaavaa muille, jotta saivat ommeltua hyvin istuvia vaippoja. Omat ompelusormet kuitenkin syyhysi ommella lisää vaippoja, vaikka omaan käyttöön niitä ei enää tarvittu. Halusin toimia kuitenkin oikein myynnin kannalta, ja näin syntyi Jadena.
Myös Jadena nimi juontaa juurensa tyttärestäni Jadesta. Hän on ollut kaiken alku ja juuri.

5. Minkälaista yhteistyötä teette Kestovaippayhdistyksen kanssa?

– Tällä hetkellä hiljaisempaa eloa ollut, kun perheemme kuopus syntyi viime syksynä. Nyt alkaa olla äitiyslomat kohta lusittuna ja enemmän aikaa tällekkin puolen. Jadena alkaa taas aktiivisemmaksi kesää kohden!

6. Esittelyssä Näpsä-vaipat

Pul-pinnalla muuntuu AIOksi, eikä erillistä kuorta tarvita. Röyhelöt pitävät maitokakat siellä missä pitääkin, ja selänkin puolella on kuminauha, joka estää tuotoksien tulon reunan yli.

Sisävaipassa on suurempi imuteho myös kylkien alueella. Tähän päälle esim hengittävät villahousut. Vaipan tarrakiinnitys helpottaa villahousujen pukemista vaipan päälle. Näin saavutetaan pieni ja kompakti paketti!

napsa_aio.jpg

Näpsä-AIO

 

Lapsekkaana-blogi teki Kestovaippayhdistyksen ja Jadenan kanssa yhteistyöpostauksen, jossa testattiin Jadenan Jade-taskuvaippaa herkullisella Hiiri-kuosilla! Käy lukemassa postaus osoitteesta http://lapsekkaana.blogspot.fi/2016/05/jadenan-taskuvaippa.html?m=1

DSC_0119.JPG

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Nopeat ja hitaat imut

Nopeat ja hitaat imut, mitä ihmettä ne ovat ja pitääkö jokaisen kestovaippailijan ymmärtää niistä? Ei välttämättä, mutta joskus vaipatusongelmat ratkeavat imujen oikeanlaisella sijoittelulla. Kestovaippaviikon 2019

Tervetuloa Kodin kestot ry:n hallitukseen!

Tiesitkö, että Kodin kestot ry:n toimintaa pyöritetään täysin vapaaehtoisvoimin? Monet vapaaehtoiset sekä hallituksessa että hallituksen ulkopuolella ovat tehneet työtä yhdistyksen toiminnan mahdollistamiseksi jo useita vuosia,

Hävikkiviikon teemakirjoitus: omena-ahdistus

Maailma kärsii ilmastoahdistuksesta. Oman ilmastoahdistukseni alalaji on omena-ahdistus. Omena-ahdistus on pahimmillaan näin syyskuussa, kun omenat putoavat maahan ja märkänevät ylipitkän nurmikon sekaan. Nurmikon, jota ei