You are currently viewing Black Friday – parsijan perjantai?

Black Friday – parsijan perjantai?

Yksi vuoden suurimmista ja odotetuimmista alennusmyynneistä on käsillä, nimittäin Black Friday ja siihen liittyvät usean päivän tarjouskampanjat. Sinänsä tarpeeseen hankittuna ja tarkanmarkan haltijana ei tarjouksissa ole mitään väärää, mutta jos edelliset tarvekalut korvataan aina uusimmilla malleilla vaikka edellisellä on vielä käyttövuosia jäljellä, tapahtuma ei ole kestävien arvojen mukainen.

Kodin kestot haluaa omalla toiminnallaan olla esimerkkinä pikakulutusta vastaan ja on esillä sosiaalisessa mediassa jakamassa vinkkejä sekä kannustamassa omien kulutustottumusten miettimiseen ja haastamiseen. Seuraamalla tällä viikolla https://www.facebook.com/kodinkestot sivustoa pääset mukaan!

Toppahousujen pienet reiät ja isommatkin polvien kulumat lienevät jokaiselle tuttuja. Tässä helppoakin helpommassa vinkissä, jonka kokosi meille Hanna-Kaisa H. neuvotaan vaatepaikan käyttö ihan alusta asti. Ei vaadi ompelutaitoa, eikä edes juurikaan näpertelytaitoa. Vain hieman viitseliäisyyttä korjata vanhasta, hieman kuluneesta taas täysin käyttökelpoista, Kodin kestot suosittelee!

Tällä artikkelilla on yksi kommentti

Kommentointi ei ole käytössä.