Black Friday – parsijan perjantai?

Black Friday on jälleen täällä. Kodin kestot suosittelee toisenlaista tapaa viettää suurkulutuksen tehoviikkoa. Ota tästä talteen vinkki vaatepaikan käytöön!

Yksi vuoden suurimmista ja odotetuimmista alennusmyynneistä on käsillä, nimittäin Black Friday ja siihen liittyvät usean päivän tarjouskampanjat. Sinänsä tarpeeseen hankittuna ja tarkanmarkan haltijana ei tarjouksissa ole mitään väärää, mutta jos edelliset tarvekalut korvataan aina uusimmilla malleilla vaikka edellisellä on vielä käyttövuosia jäljellä, tapahtuma ei ole kestävien arvojen mukainen.

Kodin kestot haluaa omalla toiminnallaan olla esimerkkinä pikakulutusta vastaan ja on esillä sosiaalisessa mediassa jakamassa vinkkejä sekä kannustamassa omien kulutustottumusten miettimiseen ja haastamiseen. Seuraamalla tällä viikolla https://www.facebook.com/kodinkestot sivustoa pääset mukaan!

Toppahousujen pienet reiät ja isommatkin polvien kulumat lienevät jokaiselle tuttuja. Tässä helppoakin helpommassa vinkissä, jonka kokosi meille Hanna-Kaisa H. neuvotaan vaatepaikan käyttö ihan alusta asti. Ei vaadi ompelutaitoa, eikä edes juurikaan näpertelytaitoa. Vain hieman viitseliäisyyttä korjata vanhasta, hieman kuluneesta taas täysin käyttökelpoista, Kodin kestot suosittelee!

Jaa blogikirjoitus:

Yksi vastaus

Sinua voisi kiinnostaa myös

Nukenvaipan kaava

Kestovaippayhdistykselle Jenni S:n tekemä nukenvaipan kaava löytyy täältä. Seuraavasta Baby Bjorn -kokoiselle nukelle suunnitellun nukenvaipan kaavan tekijästä ei ole tietoa.

Menkkapikkarit – kuvallinen ohje!

Aika ajoin kysellään ohjeita ja kaavoja menkkapikkarien ompeluun. Ne ovat vielä verrattain uusi ja ehkä tuntematonkin keksintö, mutta niillä on

Neulo villahousut Ekorren ohjeella

Villahousut lämmittävät talvella ja ovat hengittävät kesällä. Nappaa talteen Ekorren kestopuodin ohjeet villahousujen neulomiseen.