Tule mukaan Kestomessuille!

Kestomessut järjestetään jälleen 6.-8.10.2023 🥳

Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävillä virtuaalimessuilla on luvassa tuttuun tapaan monipuolista ohjelmaa, tietoa erilaisista uudelleen käytettävistä tuotteista, ompelupajoja, kestohenkistä keskustelua sekä tottakai tarjouksia ja arvontaa! Vieraileviksi luennoitsijoiksi meillä on lupautuneet väitöskirjatutkija Tuulia Lahtinen (inkontinenssi, aikuisten vaipat ja hoitotarvikejakelun ekologiset näkökulmat) sekä Lunette (kuivat limakalvot ja kuukautiskestot).

Liity mukaan tapahtumaryhmään messuilemaan: https://www.facebook.com/groups/kestomessut

Ja tapahtumaan saadaksesi ilmoituksen, kun messut lähestyvät
https://www.facebook.com/events/320070957067440

Kodin kestot ry:n vapaaehtoisten lisäksi ohjelmaa ovat tuottamassa mm. Myllymuksut, Sinin kestokauppa, Wauzi, NALLE kestot, Tirsokas ja Tuttimaakari.

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestoviikonloppu 24.-26.11.2023

Kodin kestot ry:n yhteisöjäset järjestävät Kestovaippakirppis ja -tuki -fb-ryhmässä Black friday -viikonloppuna Kestoviikonlopun! Hulinoilla on mahdollisuus täyttää joululahjapaketit kestävillä ja pestävillä tuotteilla sekä ekologisilla luontoa kunnioittavilla vaihtoehdoilla. 

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän arjen puolesta. Kodin kestot ry