Olemme mukana Maailma kylässä -festareilla 27. – 28.5.2023

Tapahtuman teema 2023 on ”Muutosvoima”

Yksin on vaikeaa muuttaa maailmaa, mutta yhdessä voimme sen tehdä. Yhdessä olemme muutosvoima!

Eriarvoistuminen ja epäoikeudenmukaisuus ovat nousussa. Ihmisoikeuksia loukataan ja vapaan kansalaisyhteiskunnan toimintaa rajoitetaan. Ilmastonmuutos haastaa ihmiskuntaa päivä päivältä enemmän. 

Meitä kaikkia tarvitaan kääntämään maapallon kestämätöntä kurssia − kitkemään eriarvoisuutta ja syrjintää ja rakentamaan tulevaisuutta sellaiseksi, joksi haluamme sen tehdä. Pystymme siihen, mutta vain toimimalla yhdessä.

Kestävän kehityksen festivaali, Maailma kylässä, valloittaa Helsingin Suvilahden toukokuun viimeisellä viikolla. Kymmeniä tuhansia ihmisiä houkutteleva ilmaistapahtuma tarjoaa kulttuuria laidasta laitaan, kestävän kehityksen teemoihin painottuvia keskusteluja ja innostavaa toimintaa koko perheelle. Ohjelmassa on konsertteja eri puolilta maailmaa, kantaaottavia puheita, satoja näytteilleasettajia sekä ruoka- ja basaarimyyjiä. (lähde: www.maailmakylassa.fi/info)

Mitä, missä, milloin?

Kodin kestot ry osallistuu Maailma kylässä -festareille Helsingin Suvilahdessa toukokuun viimeisenä viikonloppuna 27. – 28.5.2023. Yhdistyksellä on ständipaikka festareiden Mahdollisuuksien torilla, Kattilahallissa koko tapahtuman ajan, la klo 11:00 – 21:00 ja su 11:00 – 19:00. 

Yhdistyksen ständillä on pääteemana kuukautiskestoilu sunnuntain Kansainvälisen kuukautispäivän mukaan. Ständillä on mm. näytillä mallikappaleita kestävistä ja uudelleen käytettävistä kuukautistuotteista. Haluamme murtaa myyttiä ja tabuja kuukautisten ympärillä ja luoda avoimesti keskustelua aiheesta. Yhdistyksellä on paikan päällä myynnissä kierrätys-/lahjoitusmateriaaleista valmistettuja kannatustuotteita sekä jäsenille (niin uusille liittyville, kuin jo liittyneille) pientä extraa.

Tule nauttimaan yhteisestä päivästä kestävän kehityksen hengessä Maailma kylässä -festareille kanssamme! 

Katso kaikki näytteilleasettajat täältä: https://maailmakylassa.fi/kartta/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestoviikonloppu 24.-26.11.2023

Kodin kestot ry:n yhteisöjäset järjestävät Kestovaippakirppis ja -tuki -fb-ryhmässä Black friday -viikonloppuna Kestoviikonlopun! Hulinoilla on mahdollisuus täyttää joululahjapaketit kestävillä ja pestävillä tuotteilla sekä ekologisilla luontoa kunnioittavilla vaihtoehdoilla. 

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän arjen puolesta. Kodin kestot ry

Tule mukaan Kestomessuille!

Kestomessut järjestetään jälleen 6.-8.10.2023 🥳 Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävillä virtuaalimessuilla on luvassa tuttuun tapaan monipuolista ohjelmaa, tietoa erilaisista uudelleen käytettävistä tuotteista, ompelupajoja, kestohenkistä keskustelua sekä