Yhdistyksen sääntömääräinen kevätkokous

Kevätkokous järjestetään 28.4.2024 klo 10 etäkokouksena. Kokouksessa hyväksytään edellisen tilikauden toimintakertomus ja tilinpäätös.

Kodin kestot ry:n sääntömääräinen kevätkokous järjestetään 28.4.2024 klo 10 etäkokouksena.

Yhdistyksen kokouksissa on jokaisella jäsenellä, vähintään 15-vuotiaalla perhejäsenellä,

yhteisöjäsenellä, yhdistysjäsenellä, ainaisjäsenellä, kunniapuheenjohtajalla ja kunniajäsenellä yksi ääni. Kannatusjäsenellä on kokouksessa läsnäolo- ja puheoikeus.

Äänioikeutettu jäsen voi valtuuttaa asiamiehen edustamaan häntä ja käyttämään äänioikeuttaan yhdistyksen kokouksessa. Asiamiehen tulee olla yhdistyksen jäsen. Asiamies saa käyttää äänioikeutta enintään kolmen jäsenen puolesta.

Kokouksen asialistalla käsitellään sääntömääräisten asioiden lisäksi hallituksen kokoonpanon muutos.

Esityslista ja kokouksen osallistumislinkki on lähetetty jäsenille sähköpostitse.

Jaa blogikirjoitus:

Vastaa

Sähköpostiosoitettasi ei julkaista. Pakolliset kentät on merkitty *

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestoviikonloppu 24.-26.11.2023

Kodin kestot ry:n yhteisöjäset järjestävät Kestovaippakirppis ja -tuki -fb-ryhmässä Black friday -viikonloppuna Kestoviikonlopun! Hulinoilla on mahdollisuus täyttää joululahjapaketit kestävillä ja pestävillä tuotteilla sekä ekologisilla luontoa kunnioittavilla vaihtoehdoilla. 

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän arjen puolesta. Kodin kestot ry

Tule mukaan Kestomessuille!

Kestomessut järjestetään jälleen 6.-8.10.2023 🥳 Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävillä virtuaalimessuilla on luvassa tuttuun tapaan monipuolista ohjelmaa, tietoa erilaisista uudelleen käytettävistä tuotteista, ompelupajoja, kestohenkistä keskustelua sekä