You are currently viewing Postilainaamo on auki!

Postilainaamo on auki!

Asutko paikkakunnalla, jossa ei ole kestovaippalainaamoa? Nyt sinulla on mahdollista lainata kestovaippapaketti myös postitse!

Postilainaamo on Kodin kestot ry:n ylläpitämä kestovaippalainaamo, joka sijaitsee konkreettisesti Kangasalla. Lainapaketit kulkevat postitse ympäri Suomen.

Lainattavissa on vaippapaketit NB, S, M, L, K (kuivaksiopettelu) ja N (Naisten ja kodin kestot). Kestovaippojen postilainaamo -facebook-ryhmän albumeissa on kuvat kaikkien pakettien sisällöstä.https://www.facebook.com/groups/457669068833748

Laina-aika on 4 viikkoa ja hinta on 20e + postit 7,90e + pantti 20e. Jos laina-ajan jälkeen ei ole varauksia on laina-aikaa mahdollista jatkaa, lisäviikot jäsenille 2e ja ei jäsenille 5e.
Lainaaja täyttää lainaussopimuksen sähköisesti etukäteen. Lainausmaksu ja pantti maksetaan mobilepaylla. Pantin 20e saa takaisin mobilepayn kautta, kun lainaamonhoitaja on saanut paketin, tai seuraava lainaaja lähettänyt kuvat lainaamonhoitajalle. Lainaaja lähettää lainaamonhoitajalle kuvat paketin sisällöstä saadessaan ja luovuttaessaan paketin eteenpäin.

Opastusta on tarjolla kestovaippojen käyttöön etäyhteyksin; sähköpostilla postilainaamo@www.kodinkestot.fi, whatsappilla, videopuheluin tai facebook messengerin kautta.

Jos kiinnostuit lainaamisesta, ota yhteyttä postilainaamo@www.kodinkestot.fi!
www.www.kodinkestot.fi/postilainaamo