Ommel-festivaalit Espoossa 7.-9.6.2019

Kodin kestot ry on mukana Ommel 2019 -tapahtumassa.

Lauantaina 8.6.2019 klo 16-16:30
Ideoita tekstiilien uusiokäyttöön -luento

Reikäinen t-paita, kulunut lakana, tahrainen lastenvaate, kauhtunut kauluspaita, epämuodikas verhokangas? Tekstiileissä on potentiaalia ja ne kannattaa aina käyttää loppuun saakka. Anna siis vanhoille tekstiileille vielä yksi mahdollisuus ja ompele niistä erilaisia arjen helpottajia. Samalla säästät rahaa ja luontoa!

Sunnuntaina 9.6.2019 klo 10-16
Kestosidetyöpaja

SuperJellona ja Kodin kestot ry yhteistyössä järjestävät kestositeiden ompelupajan. Ompele side paikan päällä tai valitse materiaalit ja kaavat kotiin vietäviksi. Esittelemme myös erilaisia ideoita kodin kestotuotteiden valmistamiseksi ja tilkkujen hyödyntämiseksi.

Lisäksi Kodin kestot ry on tapahtumassa mukana huolehtimassa kangasjätteiden jatkokäytöstä ja lajittelusta.

Lue lisää: https://www.ommel.fi/

Jaa blogikirjoitus:

Sinua voisi kiinnostaa myös

Kestoviikonloppu 24.-26.11.2023

Kodin kestot ry:n yhteisöjäset järjestävät Kestovaippakirppis ja -tuki -fb-ryhmässä Black friday -viikonloppuna Kestoviikonlopun! Hulinoilla on mahdollisuus täyttää joululahjapaketit kestävillä ja pestävillä tuotteilla sekä ekologisilla luontoa kunnioittavilla vaihtoehdoilla. 

Vuoden Kestoteko 2023: Vaatelaastari

Kodin kestot ry on jakanut vuodesta 2009 lähtien Vuoden Kestoteko -tunnustusta, jolla yhdistys on halunnut nostaa esille rohkeita tekoja kestävämmän arjen puolesta. Kodin kestot ry

Tule mukaan Kestomessuille!

Kestomessut järjestetään jälleen 6.-8.10.2023 🥳 Tänä vuonna kolmatta kertaa järjestettävillä virtuaalimessuilla on luvassa tuttuun tapaan monipuolista ohjelmaa, tietoa erilaisista uudelleen käytettävistä tuotteista, ompelupajoja, kestohenkistä keskustelua sekä