You are currently viewing Joulukalenteri avataan pian – Tervetuloa seuraamaan!

Joulukalenteri avataan pian – Tervetuloa seuraamaan!

Yhdistyksen joulukalenteri julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa

Joulukuu lähestyy ja jännitys tiivistyy! Tänä vuonna Kodin kestot ry:n joulukalenteri julkaistaan Facebookissa ja Instagramissa. Nyt on siis korkea aika ottaa tilimme seurantaan, jos et meitä vielä somessa seuraa.

Joulukalenteri toteutetaan yhteistyössä yhteisöjäsentemme kanssa. Nettisivuillamme pääset tutustumaan ennakkoon kaikkiin yhteisöjäseniimme. Yhteisöjäsenten joukossa on mm. kestotuotevalmistajia ja -jälleenmyyjiä sekä ekologisia lastenvaatteita ja ekopesuaineita myyviä yrityksiä. Teemme yhteisöjäsenten kanssa koko ajan tiivistä yhteistyötä kestävämmän Suomen edistämiseksi.

joulukalenteri kodin kestot

Kannata toimintaamme liittymällä jäseneksi

Liittymällä yhdistyksen jäseneksi, pääset nauttimaan yhteisöjäsenten tarjoamista jäseneduista ympäri vuoden. Yhdistys toimii vapaaehtoisvoimin. Jäsenmaksun avulla muun muassa ylläpidämme vaippalainaamoja usealla paikkakunnalla sekä järjestämme tapaamisia ja tapahtumia ympäri Suomen. Lisäksi käymme esittelemässä kestovaippoja neuvoloissa, sairaaloissa, päiväkodeissa, kerhoissa ja eri tilaisuuksissa.

Toimintamme jatkuvuutta voit tukea myös tulemalla mukaan toimintaan! Yhdistyksen toiminta muodostuu aktiivien mielenkiinnon ja resurssien mukaan. Pääset siis suoraan vaikuttamaan siihen, millaista toimintaa toteutamme. Olemme mukana erilaisissa tapahtumissa sekä livenä että virtuaalisesti ja järjestämme kestotuote-esittelyitä ja ompelukursseja. Ylläpidämme vertaistukiryhmiä mm. Facebookissa ja WhatsAppin välityksellä. Lisäksi vapaaehtoisia tarvitaan mukaan markkinointiin, kirjoittamaan blogiartikkeleita ja erilaisiin projekteihin. Myös joulukalenteri toteutetaan vapaaehtoisten aktiiviemme ideoimana. Uudet toimijat ja ideat ovat aina tervetulleita! <3

Lue lisää:

Vuoden 2021 kestoteko on julkistettu!

Helppoa kestovaippailua ilman muoveja tai kuluvia osia — käyttäjän kertomus

Edulliset kestovaipat ‒ vinkkejä kestovaippojen hankintaan

Neulo villahousut Ekorren ohjeella