vko 48 | Maanantai 28.11.2022.

Tietokannat


Ajankohtaista kestovaippatietoa löydät sivulta https://www.kodinkestot.fi/tukea-kestovaippailuun-kotona
Kestovaippainfo-sivusto sisältää käyttökelpoista tietoa muunmuassa vaippojen valmistuksesta ja pitkään markkinoilla kiertäneistä kestovaippamerkeistä. Kodin kestot ry ylläpitää sivustoa, jotta nämä tiedot säilyisivät. Sivusto on kuitenkin niin laaja, ettemme pysty sitä vapaaehtoisvoimin täydellisesti päivittämään. Tämän vuoksi sivustolta voi löytyä myös osin vanhentunutta tietoa.

Vaippatietokanta


Kaikki Suomessa myynnissä olevat vaipat yksityiskohtaisine kuvauksineen ja myyjälistauksineen. Lukijat voivat arvioida vaippojen laatua sekä äänestyksellä että vapaasanaisella kommentoinnilla.

Lue lisää

Pesuainetietokanta


Vaippoihin soveltuvat pesuaineet tuoteselosteineen. Kunkin pesuaineen kohdalla tietoa siitä, mistä pesuainetta saa ja millaisille vaipoille se käy tai ei käy.

Lue lisää

Myyjätietokanta


Suomessa vaippakauppaa harjoittavat myyjät listattuna yhteystietojen, vaippa- sekä pesuainevalikoiman kera. Lukijat voivat arvioida kauppiaskokemustaan myyjistä äänestyksellä ja vapaasanaisella kommentoinnilla.

Lue lisää

Kuukautissuojat


Suomessa myynnissä olevista kestositeistä ja kuukautiskerääjistä ylläpitää ajantasaista tietoa Kuukuppikunta.

Vastuu ja tietojen kopiointi


Kestovaippainfo ei ole vastuussa epäonnistuneista vaippa- tai pesuvalinnoista, jotka ovat pohjautuneet tietokantojen tietoihin tai lukijoiden arvosteluihin.
Tietokantojen kuvamateriaalin kopiointi sekä lukijoiden antamien arvostelujen kopiointi ja levittäminen on ehdottomasti kielletty.

Kodin kestot ry


Tämä Kestovaippainfo
-sivusto on Kodin kestot ry -yhdistyksen omistama.

HUOM: Sivustoa ei enää ylläpidetä, ja osa tiedosta voi olla vanhentunutta.

Siirry yhdistyksen sivulle:
www.kodinkestot.fi

Kirjaudu