Sivu 1/1

AlvaBaby

ViestiLähetetty: To Marras 14, 2013 15:06
Kirjoittaja masa
Hei,

En löytänyt aiheesta ketjua eikä tietokannoissakaan ole.
Eli minkälaisia kokemuksia teillä on noista Alva-vaipoista? Niitä näyttäisi olevan sekä reisinepeillä että ilman. Ostin yhden käytetyn kokeeksi, mutta vaikutti siltä, että kosteussulku (jokin päältä pehmoinen aine, velour?) kostui läpi. Onkohan se mahdollisesti tyyppivika? Ovat aika edukkaita, mutta miten on laatu, uskaltaako ostaa lisää? Entä minkä kokoiselle on vielä mahtunut?

Re: AlvaBaby

ViestiLähetetty: Pe Marras 15, 2013 00:11
Kirjoittaja Zoey
Alvan vaipoissa on suurimmassa osassa laminoitu polyesterivelour pintana. Siis käytännössä PUL jonka pintakangas on eri kuin noissa tavallisissa. Periaatteessa sen pitäisi olla käytettävyydeltään ihan sama kuin PUL.

Alvat kuitenkin suositellaan pesemään 30 asteessa, eli niiden laminointi lienee niin heikkolaatuinen ettei se kestä kuumaa pesua. Voisiko olla että sinulla olevan kappaleen laminointi on rikottu liian kuumassa pesussa? Jos katsot taskun sisään, niin laminoinnissa olevat virheet pitäisi kyllä pystyä näkemään ihan paljaalla silmällä.

Itselläni ei kylläkään ole käyttökokemuksia. Olen pysytellyt erossa sellaisista vaipoista jotka eivät siedä 60-90 asteen pesuja

Re: AlvaBaby

ViestiLähetetty: La Marras 30, 2013 20:18
Kirjoittaja mirja82
Mulla on pääsääntöisesti vain alvoja ollut kahden lapsen kestottamisessa, käyttökokemusta reilulta vuodelta nyt. Meillä toimii täysin moitteetta, n. 40 alvaa kierrossa. Se uudempi malli on jopa niin toimiva meillä, että menee hienosti yökäytössäkin tuhdeimmilla imuilla! Kyllä on vaipattaminen tullut halvaksi! Meillä nuo kestää myös keittopesut!

Re: AlvaBaby

ViestiLähetetty: To Joulu 12, 2013 11:43
Kirjoittaja masa
Itseasiassa meilläkin taisi olla imuissa vikaa. Vuotaahan se vaippa kuin vaippa, jos imut on täydet!