vko 49 | Torstai 8.12.2022.

popolini + storchenkinder kysymystä

Tänne yleiset kysymykset ja pohdinnat, jotka koskevat erityisesti näitä "perusvaippoja". Jos metsästät sopivaa vaippaa, kirjoita viestisi Vaippahehkuihin.

popolini + storchenkinder kysymystä

ViestiKirjoittaja eepu » Pe Elo 03, 2012 14:18

Olen käyttänyt meidän kohta 5kk vauvalla pelkkiä harsoja, mutta nyt ostin kirppikseltä popolinin, sivunepillisen sisävaipan, joka osottautui aivan loistavaksi. Pysyy pesuissa pehmeänä, on mukava mahallaan köllöttelevälle vauvalle ja istuu aivan täydellisesti. Nyt olen yrittänyt etsiä niitä netistä lisää, mutta en löydä enää vastaavaa. Osaisiko kukaan auttaa? Vaippa on valkoinen (froteeta) ja siinä on sivussa pieni lappu, jossa lukee ainoastaan popolini two size. Vähän samannäköinen on storchenkinderin yhden koon sisävaippa, onko siitä kellään kokemusta, pysyykö narukuivatuksessa hyvänä?

Myös muista vastaavista saa laittaa kokemuksia. En halua tarroja, vaan narut/sivunepit ja pitää pysyä narukuivatuksella hyvänä. Mieluiten luomupuuvillaa, froteeta tms, ei kuivaliinoja yms...
eepu
Vastasyntynyt
Vastasyntynyt
 
Viestit: 2
Liittynyt: To Maalis 01, 2012 19:43

Re: popolini + storchenkinder kysymystä

ViestiKirjoittaja marjaana » Pe Elo 03, 2012 16:47

Me and mamasta saa nuita Popolinin sivukiinnitteisiä sisävaippoja ( two size ), kannattaa kurkata löytyisikö heidän nettikaupasta. Heillä on myös jälleenmyyjiä, joilla voi myös olla valikoimissa näitä samoja vaippoja :)
Ainakin mitä meillä on ollut, niin Popolinin joustofroteevaipat pysyy suht pehmoisina narukuivatuksessa.
Storchenkinderillä on myös sellainen nauhakiinnitteinen sisävaippa, niitä saa kahdessa eri koossa. Lisäksi on se nepillinen, sivukiinnitteinen malli joka on kiva kävelevällä lapsella. Meillä on ollut pari nuita nauhallisia ja kovasti tykkäsin niistä. Pysyy suht pehmoisena narukuivatuksessa, on kapeahko ja imevä.
Disanan nauhavaipat on myös luomua ja ne on edullisia, pehmoisia ja pysyvät narukuivatuksessa notkeina.
Kotimaisten valmistajien tarjonta kans kannattaa kurkata. Monella on luomumateriaaleja, esim. Tirsokas ja vaipat pystyy tilaamaan toiveiden mukaan, haluamillaan imuilla sekä sivukiinnitteisinä.

Omana kommenttina heitän, että luomulaatuisia vaippoja saisi olla markkinoilla hiukan enemmän. Niitä on yleensäkin aika suppeasti.
9 lapsen äiti.
Avatar
marjaana
Infotiimi
 
Viestit: 2051
Liittynyt: Su Tammi 02, 2005 12:00


Paluu Sisä-, tasku-, kuori- ja aio-vaipat

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

Kodin kestot ry


Tämä Kestovaippainfo
-sivusto on Kodin kestot ry -yhdistyksen omistama.

HUOM: Sivustoa ei enää ylläpidetä, ja osa tiedosta voi olla vanhentunutta.

Siirry yhdistyksen sivulle:
www.kodinkestot.fi

Kirjaudu