vko 33 | Keskiviikko 17.8.2022.

Hehkuttakaa hyviä vaippoja ajat sitten kestoilleelle

Löysitkö unelmiesi vaipan ja haluat jakaa ilosi muiden kanssa? Täällä voit hehkuttaa sydämesi kyllyydestä! Mitä suosittelette -kysymykset ja kokemukset tietyistä vaippamerkeistä tänne!

Hehkuttakaa hyviä vaippoja ajat sitten kestoilleelle

ViestiKirjoittaja Kolmenmamma » La Touko 17, 2014 18:52

Nyt kolmannen lapsen kanssa kestoileva kaipaisi päivitystä nykyvaippoihin :wink: . Viimeksi olen kestoillut nyt 4,5-vuotiaan lapsen kanssa, sitä ennen nyt 7-vuotiaan, ja nyt meillä on 4 kk:n ikäinen vauva. Painoa hänellä on kohta 6 kg, jolloin meillä jää pieneksi iso pino Imse Vimsen sisävaippoja 3-6 kg:n painoisille. Kaipaisin jotain helppoja vaippoja eli esim. tasku- tai AIO-vaippoja, ja myös sisävaipat kiinnostavat. Tärkeää olisi helppo puhdistettavuus, koska tässä elämäntilanteessa on niin kiireistä, ettei ehtisi putsailla kauheasti vaippoja. Saisi olla myös aika ohut vaippapaketti. Kirjoitan tänne, koska minulla ei ole itsellä aikaa etsiä tietoa vaipoista, mutta mielellään kyllä jotain hankkisin :oops: . Meillä on säästössä vanhoja Fuzzi Bunzeja, mutta luulen, että kahden lapsen kovan käytön jälkeen niistä ei ole paljoa jäljellä ja ne tulevat hajoilemaan. Ennen olen tykännyt mm. Fuzzi Bunzeista ja IguLeen vaipoista, mutta monia muitakin merkkejä on kokeiltu. Vauvani on hoikka tyttö.
Kolmenmamma
Vastasyntynyt
Vastasyntynyt
 
Viestit: 1
Liittynyt: La Touko 17, 2014 18:31

Re: Hehkuttakaa hyviä vaippoja ajat sitten kestoilleelle

ViestiKirjoittaja marjaana » Ma Touko 19, 2014 20:40

Etsitkö kotimaalaisia vai ulkomaalaisia kestovaippoja?
Imse Vimse all-in-one on minusta ollut tosi kiva vaippa, siinä on vuotosuojat ja hyvät säädöt. Lisäksi imutehoakin löytyy kun vaipan läppiä pystyy kääntelemään. Muistuttaa mallilleen tosi paljon saman merkin pul-kuorta. Jos ne ovat olleet hyviä, niin varmaasti tämä all-in-one on myös hyvä vauvallesi. Tämä ei myöskään kauhean paksun näköinen ole vauvan päällä.

Taskuvaipoista Ella ja Susi taitaa nyt olla tosi suosittu, kun näissä on vähän erilaiset kuosit kuin muilla. Mannamaa ja Tirsokas kannattaa myös katsella läpi, heillä on kivoja ja vaippojen mallit on meillä olleet hoikille hyvät. Lisäksi on Hahtuvahullu ja Nalle-vaipat. Ne myös on kivoja.

Yksi vaihtoehto on myös lainata kestovaippalainaamosta sopivaan kokoinen testikassi, missä on erimerkkisiä ja mallisia vaipoja. Näistä kokeilemalla voi löytyä suosikki ja sitten on helpompi hankkia lisää samaa merkkiä mistä tykkäsi.

Meillä tykätään käyttää ihan vaan perinteistä harsoa Flip-vaippakuoren kanssa ( Bumgeniuksen valmistama ). Tulee ihan kohtuullinen paketti, ei liian paksu. Unohdin myös mainita että Bumgeniuksella on kans kivojaa malleja. On taskuvaippaa, all-in-onea ja olikohan vielä muitakin vaihtoehtoja. Nämä vaipat on yhdenkoon.
Fuzzi Bunzilla on myös yhdenkoon taskuvaippa nykyisin, jos tykkäät mennä samalla merkillä mitä aijemmin. Myös Charlie Banana taskuvaippa on yhdenkoon, malliltaan hiukan samanlainen kuin Fuzzi.

Vaikea hehkuttaa vaan yhtä merkkiä kun tykkään niin monesta.
9 lapsen äiti.
Avatar
marjaana
Infotiimi
 
Viestit: 2051
Liittynyt: Su Tammi 02, 2005 12:00


Paluu Vaippahehkut

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kodin kestot ry


Tämä Kestovaippainfo
-sivusto on Kodin kestot ry -yhdistyksen omistama.

HUOM: Sivustoa ei enää ylläpidetä, ja osa tiedosta voi olla vanhentunutta.

Siirry yhdistyksen sivulle:
www.kodinkestot.fi

Kirjaudu