Sivu 1/1

Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: To Heinä 15, 2010 20:59
Kirjoittaja vienainkeri
uimarannalla tänä aamuna, kun roskis oli pursunut yli ja kertiksiä lojui hiekalla asti :| märkä omppuaio kassiin ja toinen tilalle lähtiessä, eipä sitä jätettä jälkeen jäänyt!

Re: Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: Pe Heinä 16, 2010 17:26
Kirjoittaja miina78
Kyläillessäkin on musta ihanaa, ettei tarvi jättää haisevia vaippoja toisten roskikseen! :whistle:

Re: Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: Pe Heinä 16, 2010 20:33
Kirjoittaja hmmm
Mun mielestä on myös kivaa, ettei tarvi appiukon roskista vaipoilla täyttää. Täällä lajitellaan suht ahkerasti (energiajäte, paperi, biojäte ja kaatopaikkajäte) niin kun muuten on kaatopaikkajäte vähäistä niin kyllä noi vaipat näkyis jätemäärässä.

Ja rannalla oli tosiaan kiva laittaa likainen vaippaa mukaan kun muut kipitti vaippoinensa roskikselle.

Re: Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: Ma Elo 02, 2010 10:13
Kirjoittaja Sofraia
…kun oltiin viikonloppuna ystäväpariskunnan (ja lapsen kummien) häissä. Neidillä oli vielä aikamoinen sinappipäivä, ja joka vaipassa oli melkeinpä kakka, mutta ei tarvinnut siinä juhlavaatetuksessa lähteä etsimään roskista, kun hoitotilat juhlapaikalla oli mitä oli – tsuih, vaippa vaihtoon sivuhuoneen lattialla ja käytetty vaippa rullalle ja wet bagiin niin eipä nuo edes haisseet. Ja oli ihana, kun mekon alta vilkkui vaippojen pirteät värit!

Re: Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: Ma Elo 16, 2010 14:49
Kirjoittaja Cinere
..kun tultiin lomareissulta, jossa käytettiin kertiksii. Huomasi, mikä määrä roskaa tulee 2 viikossa 2 vaippailijalla. Huih! Nykyään miltei täyskestoillaan. Yöllä on kertikset eli menee 2-3/pv. Kestoja sen n. 14/pv... Eli aika monta kertistä tuli kulutettua! Ja tuli noita ihania kuoseja ja säätämistä ikävä!

Re: Oli ilo vaihtaa kestoja....

ViestiLähetetty: To Touko 12, 2011 07:50
Kirjoittaja Ninnu
...neuvolassa, kun vieras neuvolatäti alkoi laatikostaan tarjoamaan kertistä: "Ei me tarvita kiitos vain. Meillä kestoillaan." Kehun saivat sen jälkeen sekä ihanan näköinen vaippa, näpytön tytön peppu sekä reipas pyykkääjä-äiti. :wink: