vko 48 | Maanantai 28.11.2022.

Kestovaippainfo

Kestovaippainfon perusti joukko kestovaippoja lapsillaan käyttäviä vanhempia, jotka huomasivat tiedon puutteen ja halusivat tehdä asialle jotakin. Elettiin loppukesää 2004, kun Info avattiin. Siitä lähtien Infon suosio on jatkanut voimakasta kasvuaan. Loppuvuodesta 2005 rekisteröityneitä käyttäjiä on jo miltei 3000 ja kasvutahti on noin 300 uutta rekisteröintiä per kuukausi. Vuoden 2005 aikana Infoon tehtiin yli 5 miljoona sivulatausta.

Kestovaippainfo on Suomen suurin kestovaippa-aiheinen portaali internetissä. Tavoitteena on tarjota laadukasta ja ajantasaista informaatiota kestovaipoista mahdollisimman kattavasti ja puolueettomasti. Sivustoa voivat hyödyntää niin aloittelevat kestovaippojen käyttäjät kuin konkaritkin.

Kestovaippojen perustiedoista löytyvät oppaat ja ns. "perusteet" kestovaippailun aloittamiseksi. Lisäksi sieltä löytyvät hyväksi havaitut kestovaippailuvinkit arkea helpottamaan.

Tietokannasta löytyvät kaikki Suomessa uutena myytävät vaipat ja myyjät esittelyineen sekä käyttäjäarvioinnit. Kestovaipoille soveltuvista pesuaineista on koottu yksityiskohtainen pesuainetietokanta.

Tee se itse -osiosta ompelu- ja kudontataitoiset saavat hyödyllisiä vinkkejä vaippojen valmistukseen. Se sisältää lisäksi kuvagalleriaa Infon käyttäjien itse tekemistä vaipoista.

Keskustelualueelta löytyy vinkkejä vaipatuspulmiin, vertaistukea ja ideoita esim. itse ompelevalle. Kestovaippa-aiheisista tapahtumista alueellisesti löydät vinkit tapahtumakalenterista. Ystävähaku on erinomainen keino huhuilla lähellä asuvia samanhenkisiä vanhempia yhteisiin tapaamisiin. Kirpputorilla voit myydä, ostaa ja vaihtaa niin vaippoja kuin muitakin lastenhoitotarvikkeita.

Sivuston sisältö rakentuu täysin vapaaehtoisvoimin sillä ajalla, mikä perheeltä ja työltä Infoa varten irtoaa. Palaute ja kehitystoiveet ovat ensiarvoisen tärkeitä tiedonjyväsiä, jotta Info jatkossakin pystyisi tarjoamaan toiveiden mukaista kestovaippa-aiheista informaatiota ja hupia.

Toivotamme kaikille Kestovaippainfossa käyville miellyttäviä hetkiä seurassamme ja toivomme, että voimme jatkuvasti ilahduttaa niin pikaisesti asioivia kävijöitä kuin vaki-infolaisiakin.

Ystävällisin terveisin,
Infotiimi

Kodin kestot ry


Tämä Kestovaippainfo
-sivusto on Kodin kestot ry -yhdistyksen omistama.

HUOM: Sivustoa ei enää ylläpidetä, ja osa tiedosta voi olla vanhentunutta.

Siirry yhdistyksen sivulle:
www.kodinkestot.fi

Kirjaudu