vko 43 | Sunnuntai 25.10.2020.

Imse Vimse Flanellette


Kävijöiden arvostelu: (30 arvostelua)Terhukka
2013-08-10 10:29:16
Kehnoa: Hankalahko pukea, märkänä ilman kuivaliinaa ikävän tuntuinen iholla, yksittäinen sisävaippa ei ime paljoa, tekee melkoisen tuhdin paketin jalkojen väliin, pesussa kovettuu ikävästi ilman rumpukuivausta.

Hyvää: Halpa, voi hommata ison kasan ja vaihtaa pelkkiä sisäosia tiuhaan, sisävaipan läpän alle helppo tunkea lisäimuja (jolloin tulee vielä tuhdimpi paketti), kuoriosa monikäyttöinen esim. harsovaipan kanssa.


menni
2012-12-16 20:19:14
Ihan jees. Ei tainnut kyllä imu riittää kovin pitkälle. Mutta ihan hauska näillä olli vaipattamista aloitella. Suosittelen kyllä kaikille, jotka haluaa pikkuisella alkaa kestoilua kokeilemaan.


Shuri
2012-11-21 20:21:05
Vähän tönkkö, kiinnityssysteemiä kaipaa. Hyvin silti toimivat, eikä päälle pukeminen ollut niin vaikeaa kuin olisi kuvitellut.


miiuhoo
2012-04-16 20:47:30
Näitä kokeiltiin, kun ÄP:sta saatiin. Ja jos olisin tämän kokeilun perusteella päätöksiä tehnyt, olisi jäänyt koko kestoilu siihen.
Vaikutti kivalta; pehmeitä, hyvin suunnitellun oloisia. Mutta ei toiminut käytössä. Kiinnityksettömyys oli meillä suurin syy näiden toimimattomuuteen. Oli tosi hankalaa yrittää kuorivaipalla saada sisävaippakin tukevasti kiinnitettyä.


Mermaid2010
2012-03-26 09:44:22
Hinta-laatusuhteeltaan oikein hyvä vastasyntyneen vaippa, koska näitä saa runsaan tarjonnan takia puoli-ilmaiseksi. Miinusta imukyvystä, sillä ilman lisäimua ei riittänyt laisinkaan meidän megapissijälle. Pienellä tuunauksella kuitenkin ihan toimiva vaipatin. Lisäsin vaippoihin nauhat kiinnitystä varten ja läppään vanhaa froteepyyhettä lisäimuksi sekä coolmax-pinnan. Siltin käytin kyllä myös pientä irrallista lisäimua melkein alusta lähtien. N.6-viikkoisena ei kyllä enää tuunattunakaan imua riittänyt, joten jäivät pois käytöstä. Olen kuitenkin säästänyt vaipat mahdollista seuraavaa vaippapeppua varten, sillä ovat tosiaan ihan hyviä vastasyntyneellä. Meillä käytettiin siis esikoiselle, joten aiempaa kestoilukokemusta ei ollut ja siltin täyskestoilu pääsi erinomaiseen alkuun näiden kanssa.


hetmuu
2012-03-25 20:31:51
Jos ei ole ennen kestoillut, on varsin hankalaa aloittaa vaipalla, jossa ei ole tarroja tai nappeja. Siksi Imse Vimse Flanellette ei ole paras vaihtoehto vastasyntyneelle esikoiselle. Minusta vastasyntyneille pitäisi olla kaikkein helpoimmat vaipat, jotta tuoreet vanhemmat eivät heti peruisi päätöstään kestovaippojen käytöstä. Itselläni kesti niin kauan opetella vaipan kiinnittäminen, että se kävikin sitten heti pieneksi, kun sen opin. Oma vauvani on ollut alusta asti isokokoinen, jolloin kiinnittäminen ei ole yhtä helppoa kuin pienemmällä vauvalla, jolloin siivekkeet varmaan riittävät paremmin.


Hecate
2011-11-26 13:52:48
Hyvä perusvaippa pikkuihmiselle ja sinappikakan säätelemille vaipanvaihtoväleille. Pidemmillle vaihtoväleille kun sujauttaa ohuen bambun mukaan niin toimii entistä paremmin. Hinta-laatusuhde kohdallaan. Halpa tapa vaipattaa vastasyntynyt.


riituli
2011-10-04 15:50:39
yllättävän huono imukyky, meidän puoltoista viikkoiselle menee juuri ja juuri päivällä yhden syöttövälin vaikka tulivat meille käytettyinä. Haaroista liian leveä ja istuvuus on muutenkin vähän sinnepäin, omien tarrakiinnityksien kanssa saan toimimaan mutta ei mikään lemppari.


kinela
2011-09-04 16:39:00
Oikeen toimiva-halpa-pitkäikäinen ratkaisu. Kun kestoilun on aloittanut todella vähäisin vaihtoehdoin aikoinaan, ei kiinnitysongelmaa edes huomaa. Tottahan se näyttää hankalalta kun mies koittaa äheltää vaippaa kiinni..kun ei ole tottunut puuhaan.

Tämänhetken hintojen mukaan ja runsaan tarjonnan tähdenvaipat voi saada todella halvella ja kyllä nillä päivät vaipattaa. Lisäämällä pienen taittoimun uskaltaa kaupoille ja monen tunnin unillekkin. Soft kuoren kanssa ei ainuttakaan ohivuotoa tullut, eikä myöskään kuoret juuri ole likaiseksi päässeet.

Vauvan kasvaessa tämän voi taitella yksinkertaisesti lisäimuksi, näin ollen saatavilla onkin koko vaippaiän vaippa.


mai
2011-07-20 17:27:33
Meillä oli näitä hommattuna iso pino, mutta jäivät lähinnä hätävaravaipoiksi kun oli muita pehmeämpiä ja helpommin kiinnitettaviä vaippoja. Tein näihin lisäimuiksi pieniä frotee- ja harsotaittoja, jotka oli kätevä laittaa läpän alle tai kietoa sen ympärille. Lisäsin osaan nauhat (tosi helppoa!) ja muutamaan reikäkuminauha + nappi -viritelmän ja toimivat näin kivasti!

Tulivat kyllä tosi tarpeeseen, kun napaan laitettiin värjäävää metyleenisineä, enkä halunnut pilata kalliimpia vaippoja (saati käyttää kertsejä). Jää myös seuraavalle talteen. Sopi hyvin sen Imsen NB-kuoren kanssa. Miinusta heikosta imukyvystä (ilman lisäimua) ja kiinnikkeettömyydestä. Jäi meille pieneksi suht nopesti (isohko vauva, syntyessään yli 4kg)..


wanda
2011-04-12 17:35:54
Oikein hyvä vaippa pienelle vauvalle. Imukyky riittää ihan ok:sti. Kuivuvat nopeasti. Miehen mielestä vaivalloisia, mutta varmaan yleisesti sen mielestä kombinaatio sisävaippa+kuorivaippa on vaivalloinen. En käyttäisi reissussa, sen verran vaihtaminen hankalampaa. Meidän poika kasvoi ulos aika nopeasti.


Maioumai
2011-03-07 15:11:31
NB koko on pienelle vauvalle tosi toimiva vaippa, näistä meillä tykätään! Toimii mainiosti sen näihin sopivan pul-kuoren kanssa, mutta enemmän tykkään käyttää kuorena tsi-villiksiä. Villisten kanssa käyttäessä kiinnitän vaipan nopeasti ja näppärästi maalarinteipillä, eikä minusta kiinnityssysteemin puuttuminen ole mikään ongelma.

Imu (etenkin noissa järjettömän halvalla käytettyinä ostetuissa ja moneen kertaan pestyissä!) on näin pienelle varsin riittävä, tosin itse livautin jokaiseen vaippaan joka tapauksessa vielä ihoa vasten ohuen bambulankaisen lisäimun, koska ajattelin sen olevan mukavamman tuntuinen ihoa vasten. Narukuivatuksessa vaipoista kun tulee vähän jäykkiä.

Vaippa istui hyvin jo muutaman päivän ikäiselle ja pysyi lempparina suunnilleen viisikiloiseksi asti. Pelitti se kyllä vielä siitäkin eteenpäin.


ujera
2011-01-10 22:27:17
Istui ja piti maitokakat hyvin, mutta imukyky ei ole kovin suuri. Lisäimupötköllä ja kuivaliinalla tuunattuna melko toimiva paketti.


suohukka
2010-11-23 15:57:54
Vaippa kannattaa kiinnittää niin, että asettelee sen kuoren päälle ja sitten kietaisee kiinni. Eihän siitä tule mitään, jos ensin pukee pelkän vaipan ja yrittää pidellä sitä kasassa sen aikaa kun laittaa kuorta. Ja narulla toki hieman kovettuu kuivuessaan, mutta pehmenee kyllä, kun nuujuuttaa käsissä vähän. Hyvä vaippa pienelle! Meillä ainakin imukyky on riittänyt.


sank82
2010-06-21 22:13:21
Aivan toimivat kotivaipat, mutta kylään en näiden kanssa lähtisi. Käytetty meillä noin 3 kk ikään saakka. Ompelin lisätarrat, jotta vaipoista tuli käytännöllisemmät. Lisäimu suositeltava. Vaipan oma imu lähinnä koriste, Hyvän mallinen hoikalle vauvalle. Lahkeet ei juurikaan vuoda. Paras omien kanttinauhallisten kuorien kanssa.


-Cara
2010-06-20 22:36:29
Vastasyntyneelle paras kokeilemani vaippa! Toimii hyvin oman kuoren tai villavaippahousujen kanssa. Sieppaa maitokakatkin yllättävän hyvin. Kuivuu narukuivatuksessakin nopeasti (yössä) eikä koppuroidu (pesupähkinöillä). Imukyky paranee pesujen myötä, joten käteväkin ostaa käytettynä ;)
Hinta/laatu-suhde erinomainen.


Dansku
2010-05-31 15:10:44
Ei paras mahdollinen vaippa, sillä sen imukyky on riittämätön ja kiinnittäminen kohtuu hankalaa.

Lisäimun ja TSI-kiinnityksen kanssa kuitenkin ok ja meillä kovasti käytössä.


nurja
2010-05-29 10:07:23
Nämä tuntuvat jakavan mielipiteitä.. Joidenkin mielestä hankala käyttää tai jäävät heti pieniksi - meillä sen sijaan ei olla koettu ollenkaan vaikeiksi ja menevät hoikalla vauvalla vielä kotikäytössä 8 kk lisäimun ja s-koon kuoren kanssa. Lisäksi näitä voi käyttää lisäimuina taiteltuina taskuvaipan tai harson sisään, vaikka ne siihen ovatkin vähän jäykkiä (parempiakin imuja on...) Plussaa siitä, että nb-kokoa on ainakin toistaiseksi kierrossa paljon eli saa halvalla/ilmaiseksi. Kuivausrumpu on hyödyksi, etteivät kovetu. Harmaantuvat käytössä, mutta imukyky paranee. Täytyy pestä monta kertaa ennen käyttöä.


Päivi
2010-05-19 12:14:46
Paras kestovaippa vastasyntyneelle! Käytössä edelleen, lapsella ikää 3 ½ kk, vaikka 6 kg paukkuu rikki. Pehmeä, kuivuu nopeasti, sieppaa maitokakat. Todellakin hintansa väärti.


Mennis77
2010-05-19 08:54:46
Nb koossa paras vastasyntyneen vaippa, joka meillä käytössä. Vaati useita pesuja, pienen lisäimun ja hieman harjoittelua, ennenkuin alkoi kunnolla toimimaan. Mutta osoittautui lopulta erinomaiseksi pikkuvaipaksi. Parhaiten toimii omien kuorten kanssa käytettynä. Sopi tytölle suunnilleen 6 kg asti.


sisukas09
2010-04-08 16:35:53
Mielestäni todella hankalia käyttää! En ihmettele, jos into kestovaippailuun sammuu näiden kanssa... Eivät riittäneet yksinään isopissaiselle vauvalle ja lisäimun kanssa entistä hankalampi pukea vauvalle. Jäävät vieläpä aika koppuroiksi narukuivatuksessa.

Jäivät huisin nopsaan pieniksi nopeasti kasvaneelle vauvalle, mutta palvelivat tovin muiden vaippojen lisäimuna.


seni
2010-03-25 23:34:04
Meillä toimi ihan hyvin pienellä vauvalla. Mukavan yksinkertainen käyttää. Alussa vaati muutaman yrityksen ennen kuin oppi laittaan vaipan tiiviisti kuoren kanssa, mutta äkkiä senkin oppi. Meidän sirolle neidille nb koko mahtui yllättävän pitkään. Loppuaikoina vaati lisäimun sinne väliin. Narukuivatuksella jää tosiaan koppuraksi, mutta kun muutaman kerran "nutuuttaa" niin pehmeni kuitenkin.


minnan
2009-09-10 15:42:59
toimii ihan hyvin meidan pikkuvauvalla ja kuivuvat nopeasti. miinuksena se ettei vaipoissa ole kiinnitysmekanismia (pitas kai saada ne nauhat ommeltua) ja se, etta tahraantuvat helposti. mutta naita saa niin halvalla etta kannattaa, meilla ovat kaytossa paivittain.


Sininen
2009-08-19 10:42:55
Hyvin istuva vaippa vastasyntyneelle. Vaatii pientä sorminäppäryyttä saada vaippa pysymään paikoillaan sitä pukiessa, mutta kun sen oppii niin ei ainakaan meillä ollut ongelma (tosin mieheltä jää tämä laittamatta). Imukyky yksin pieni miinus muuten pidetty vaippa meillä nb-koossa.


sam
2009-08-08 17:30:25
Vaipan huonoin puoli on se, että kangas ei veny lainkaan. Itse en saanut tällä koskaan toimivaa pakettia aikaiseksi. Hyvä jos sain vauvan päälle puettua...


mwm
2009-08-06 01:00:08
Imukyky tosiaan ei sellaisenaan kovin hyvä, toisaalta vastasyntynyt kakkaa tiuhaan, joten eipä niiden tarvitsekaan alkuun kovin imeäkään. Kun lapsi alkaa pissaamaan enemmän, niin näihin voi helposti itse ommella lisäläpän toiseen päähän (siihen missä ei vielä ole läppää). Kiinnitys hankala, mutta senkin asian voi itse helposti korjata ostamalla pienet pätkät tarranauhaa (löytyy lähes joka kangasliikkestä) ja ompelemalla ne suoraan vaippaan kiinni. Imeäkseen hyvin käyttämätön vaippa pitää pestä muutamia kertoja. Nopeasti kuivuva ja monelle vastasyntyneelle hyvin istuva vaippa.


Saikka
2009-07-21 17:44:32
Menettelee vastasyntyneelle, mutta melko kova ja imukykykään ei kovin hyvä. Aikaa myöten paranee, mutta vaippa taas kovenee varsinkin narukuivatuksessa. Vaikea kiinnittää ts. vaippa meinaa aueta kun laittaa kuorta päälle ja vaatii melkoista sorminäppäryyttä (ei siis onnistu mieheltä ;)) pitää flanellettea kiinni kun laittaa kuorta.


sofi_a
2009-07-13 23:56:45
Meillä oli kasa näitä ja jäivät kyllä vaippalaatikon pohjalle varavaipoiksi. Lyhyelläkin vaihtovälillä olivat aina litskamärkiä. Lisäimulla ja tuunaamalla näistä voisi saada kelpo vaippoja...


Sweetie
2009-06-28 10:02:51
NBkoko hyvä "ensivaippa" 0-3kk ikäiselle, ainakin meidän tytön kanssa. Sopiva imukyky ja oikean kokoinen, muotoinen.

Kirjaudu