vko 27 | Torstai 2.7.2020.

Hippu-imut

Hippu bambutaitto
Hippu bambutaitto on perusimu taskuvaippaan. Se on kaksinkertaista bambufleeceä ja kokoja on kaksi: 34 x 34 ja 37 x 37 cm. Pienempi koko sopii S-kokoiseen ja isompi koko M-L-kokoisiin tasku-/AIO-vaippoihin. Kolmin kerroin taiteltuna bambutaitossa on kuusi imukerrosta, joka riittää sellaisenaan taskuvaippaan päiväkäytössä.

Hippu kombi-imu
Hippu kombi-imu on tasku-/AIO-vaipan sisään sujautettava tiimalasin mallinen bambutasku terästettynä mikrokuituimulla. Se toimii lyhyellä vaihtovälillä sellaisenaan, pidemmällä vaihtovälillä voit lisätä taskuun esim. hampputiimaimun. Huomaathan, että mikrokuitufroteeta ei suositella käytettäväksi lapsen ihoa vasten. Sisävaipan lisäimuna käytettäessä kombi-imu käännetään nurin päin, jolloin mikrokuitufrotee jää bambukerrosten sisään.
Koko:
Pituus n. 33 cm, leveys ylhäältä n. 18 cm, alhaalta n. 21 cm ja keskeltä n. 12 cm

Hippu mikroinsertti
Hippu mikroinsertti on tasku- tai AIO-vaippaan sopiva kosteutta levittävä lisäimu. Käytä taskuvaipassa sen kanssa esimerkiksi Hippu bambutaittoa. Mikroinsertti sujautetaan taskuun päällimmäiseksi. Hippu mikroinsertti on kaksinkertaista mikrokuitufroteeta. Sitä ei suositella käytettäväksi suoraan lapsen ihoa vasten.
Saatavilla myös mikrofleecepintaisena.
Koko n. 12 x 33 cm

Hippu lisäimuläppä
Hippu lisäimuläppä on neppikiinnitteinen bambuinen lisäimu, jossa on kolme kerrosta bambufleeceä ja kuivaliinapinta. Se sopii parhaiten lisäämään sisätäyttövaipan imutehoa, mutta sitä voi käyttää myös tasku- tai AIO-vaipan sisällä.
Koko n. 11 x 28 cm

Hippu hampputiima
Hippu hampputiima on tiimalasin muotoinen imu, joka rakentuu kolmesta kerroksesta hamppufleeceä. Hampputiima sopii lisäimuksi tasku-/AIO-vaippaan pitkille vaihtoväleille. Hamppu kovettuu narukuivatuksessa, mutta pehmenee käsin ”möyhentämällä” tai kuivausrummussa.
Myydään kahden kappaleen paketeissa.
Koko:
Pituus n. 35 cm, leveys päistä n. 16 cm ja keskeltä n. 11 cm

Hippu kuivaliina
Tiimalasin mallinen Hippu kuivaliina valmistetaan Coolmax- tai kuivaliinaneuloksesta sekä trikoosta. Trikookuoseissa vaihtuva väri ja kuviovalikoima.
Koko:
Pituus n. 31 cm, leveys päistä n. 17 cm ja keskeltä n. 11 cm

Käyttäjien arvio

(3 arvostelua ja 1 kommenttia)
Lue kaikki | Kirjoita arvostelu

Valmistaja

Hippu-vaipat (tmi Johanna Hakkari/tmi Lotta Lumpo), Suomi

Valmistusmaa

Suomi

Materiaali

Bambu
Bambufleece
Hamppufleece
Kuivaliinaneulos (polypropeeni)
Mikrofleece
Mikrokuitufrotee
Onteloneulos (Coolmax)
Trikoo

Koot

Ei tiedossa.

Kiinnitys

Ei mitään.

Pesu

pesu 60 asteessa, satunnainen 90 asteen pesu sallittu. Voi rumpukuivata. Ei huuhtelu- eikä valkaisuainetta, ei silitystä.

Tarvittavat lisäosat

Kuorivaippa

Vaipan erityispiirteet

Vaihtoehtoisia materiaaleja

Maahantuojat

Ei maahantuojia.

Myyjät

Hippu-vaipat (tmi Johanna Hakkari/tmi Lotta Lumpo) www

Kirjaudu