vko 27 | Torstai 2.7.2020.

Babyidea Wool Hour Wool Shorties and Longies

Wool Shorties & Longies -vaippahousut ovat suomalaista tuotesuunnittelua. Ne on ommeltu neulotusta merinovillaribbikankaasta. Pitävyyden lisäämiseksi housut ovat kaksinkertaista kangasta.

Malli on suhteellisen korkea ja resorit ovat taiteltavat, jolloin alle mahtuu isompikin muotoonommeltu sisävaippa ja sama koko sopii pitempään. Saumat on ommeltu litteiksi ja resorit joustavat reilusti, mikä helpottaa pukemista.

Vyötäröresorin sisäpuolelle on ommeltu napinläpi, näin hoikalle lapselle voi helposti itse lisätä vyötärökuminauhan, jos sille on tarvetta, tai vaikka villisten jäädessä vaippakäytöstä pois.

Käyttäjien arvio

(16 arvostelua ja 42 kommenttia)
Lue kaikki | Kirjoita arvostelu

Valmistaja

Babyidea Oy, Suomi

Valmistusmaa

Kiina

Materiaali

Merinovilla

Koot

S: Koon painosuositus ei tiedossa.
M: Koon painosuositus ei tiedossa.
L: Koon painosuositus ei tiedossa.
XL: Koon painosuositus ei tiedossa.

Kiinnitys

Ei mitään.

Pesu

Vaippahousut pestään käsin tasalämpöisessä vedessä tai koneessa villaohjelmalla (30°C) villanpesuaineella tai miedolla lasten shampoolla. Villavaippahousuja ei tarvitse pestä jokaisen käytön jälkeen. Suosittelemme pesua ja lanoliinihoitoa n. 2-8 viikon välein tai tarvittaessa. Muutoin villa puhdistaa itse itsensä, eli pelkkä kosteiden housujen tuuletus riittää. Lanoliini-käsittely kannattaa tehdä alussa jokaisen pesun yhteydessä ja antaa housujen liota lanoliinihoidossa yön yli ennen ensimmäistä käyttöä. Housujen pito paranee käytön myötä. Jos housut ovat käyttämättä pitempään, ne kannattaa sulkea ilmatiiviiseen pussiin tai rasiaan. Konttausiässä villavaippahousujen polvet kannattaa suojata BabyLegseillä.

Tarvittavat lisäosat

Sisävaippa

Vaipan erityispiirteet

Vaipalla ei erityispiirteitä.

Kirjaudu