vko 29 | Keskiviikko 15.7.2020.

CuddleBuns™/CuddleBuns™ Velour

Yhdenkoon sisävaippa, saatavana kaksi eri leveyttä sekä lisäksi isompi XL-koko. Normaalikokoinen vaippa sopii lapselle aina 4,5 kilosta 16 kg saakka. XL-koko sopii n. 6-24 kiloiselle vaippailijalle.

CuddleBuns™
Vaippa rakentuu kolmesta kerroksesta; sisäpuolen materiaali on joko velouria tai bambua. Vaipan välikerroksena on ylimääräinen puuvillaneulos. Hitusen CuddleBuns™ Velouria pidempi kuivatusaika. Kuosikankaana CuddleBuns™-sisävaipassa on erilaisia neuloksia.

CuddleBuns™ Velour
Sisävaippa rakentuu kahdesta kerroksesta: kerros velouria ihoa vasten, kerros velouria vaipan kuosikankaana. Vaipan imuosana, piilossa velourkerrosten välissä, on kolme kerrosta bambupuuvillafleeceä/sherpaa eli puuvillafleeceä.

Kaikki CuddleBuns™ vaipat kiinnitetään muovinepparein. Nepitys on kaksirivinen taita vaipan etureuna pienemmälle vauvalle. Vaippaan kuuluu neppikiinnitteinen boosteri eli kapea lisävaippa, joka on pinnaltaan mikrofleeceä. Boosterin välissä on kerros bambufleeceä, uloinna kerros velouria tai muuta vaipassa käytettyä neulosta.

Huhtikuun 2006 aikana imuosan materiaali vaihtui hampusta bambuun.

Käyttäjien arvio

(10 arvostelua)
Lue kaikki | Kirjoita arvostelu

Valmistaja

Igu-lee, Suomi

Valmistusmaa

Suomi

Materiaali

Bambufleece
Puuvilla
Puuvillafleece (sherpa)
Velour

Koot

One Size: 4.5 - 16 kg
XL: 6 - 24 kg

Kiinnitys

Nepparit

Pesu

60 astetta

Tarvittavat lisäosat

Kuorivaippa

Vaipan erityispiirteet

Vaihtoehtoisia materiaaleja
Yhdenkoon vaippa (one-size)

Maahantuojat

Ei maahantuojia.

Myyjät

Igu-lee www
Muksuaitta www
Sampsukka www
Taikapilvi www
Vauvauva www

Kirjaudu