vko 33 | Torstai 13.8.2020.

Jutta Pilvi AIO-vaippa


Kävijöiden arvostelu: (3 arvostelua)elera
2010-10-23 18:30:33
Yhdyn edellisiin kommentteihin siinä, että S-kokoinen malli sopii meidän tytölle vasta nyt, kun hän on jo 6.5kg ja 4kk vanha. Mutta nyt kun koko viimeinkin sopii, istuvuus on mitä mainioin! Vauvamme on ollut suhteellisen kapeareisinen ja vasta nyt parin viikon ajan on alkanut tulla reisiin paksuutta aloittaessamme kiinteiden syönnin.

Annan plussaa vaipasta siitä, että imu on niin helppo työntää pesun jälkeen sisälle paikoilleen! Vaippa on nopea kuivumaan ja helppo "ladata"! Koska imu täyttää koko vaipan alan, ei taakse muodostu muiden vaippojen tapaan kovaa "kohoumaa" imujen reunoista, ja se kompensoi vaipan muuten muhkean olemuksen. Vaippa on todellakin pilvenkevyt ja ihanaisen pehmeä! Aluksi vierastin takaosan muhkeutta, mutta nykyään en voi olla taputtelematta pienoisemme pehmoisen pehmeää vaippapyllyä! XD

Olen laittanut PilviAIO-vaippoja lisää tilaukseen. Meille tämä sopii nyt hyvin! Lempivaippamme ehdottomasti!

Omasta kokemuksestani voin suositella tätä vaippaa muillekin, vaikka myönnän, että vielä kuukausi sitten olin todella negatiivinen vaipan suhteen ja olin varma että se lähtee kiertoon ennen ensimmäistäkään käyttökertaa. Tässä tapauksessa maltti oli kuitenkin valttia! Meillä vaippa ei falskaa, reisikumpparit toimii loistavasti. :)

Jos saisin kehittää jotakin ominaisuutta vaipassa, niin laittaisin päälle lisätarran, jolla saa säädettyä leveyttä pienempikinttuiselle ja vyötäröiselle sopivaksi. Mikäli joskus teemme toisen vauvan, luulen, että ompelen käsipelin vaippoihin sellaiset lisätarrat, jotta vaipat pääsevät käyttöön jo varhaisemmassa vaiheessa. Toki myönnettäköön, että kyllä tuohon uuden vaipan hintaan saisi sellainen lisätarra olla jo valmiiksi ommeltuna. Siinäpä onkin vinkki valmistajalle! :)


vaippavelmu
2010-09-13 22:20:11
Laadukkaan näköinen vaippa, joka ei kuitenkaan sopinut ollenkaan pikkuiselle. Koko S kilosuositus muistaakseni 3-6kg oli kyllä niin iso, että vauva (syntymäpaino 3060g) olisi hukkunut siihen. Testasin sitten taaperollemme, että olisiko sille sopinut (silloin reilu puolitoistavuotias) niin leveyden puolesta olisi ollut OK, mutta korkeus loppui sitten kesken :( Tuo S koko tosi leveä vastasyntyneelle mielestäni, tosi muhkea ja tarrat niin leveät etten tykkäis vastasyntyneellä ainakaan käyttää.

Harmitus. Kiertoon lähti.


Sanjuskainen
2009-12-09 21:26:30
Plussaa vaipassa on sen todella nopea kuivumisaika.
Miinusta saa meiltä muhkea koko ja se että tämän vaipan kanssa sattuu vähän turhan usein ohivuotoja. Koitan paraikaa hakea parasta mahdollista läpän taittelutapaa ja lisäimun asettelua meidän paljon pissaavalle pojalle, että ehkä tämä tästä vielä iloksi muuttuu.

Kirjaudu