vko 33 | Perjantai 14.8.2020.

Fuzzi Bunz yhdenkoon taskuvaippa


Kävijöiden arvostelu: (17 arvostelua)riituska
2013-03-14 12:42:08
Ostin meidän 82cm, 11kg (1v 3kk) lapselle kaksi tällasta ja kun paketin avasin, niin ajattelin, että ei noi voi ikinä mahtua. Mutta hyvin mahtui. Istuu itseasiassa vielä paremmin kuin M-koon fuzzit, mitkä meillä on myös käytössä. Pojalla on hoikat reidet ja masua ei kauheesti. Just sopivan mallinen vaippa meille. Imut vähän vaikea laittaa kun vaippa on niin kapea. Fuzzin omat imut mahtuu kuitenkin hyvin ja riittää pitemmällekin vaihtovälille. Ei ole koskaan falskannut.


miiuhoo
2012-04-15 20:45:33
Minä pidin tästä. Näitä on meillä kaksi. Tykkään siitä, että Fuzzin tapaan on myös reisisäätöneppi. Kapea vaippa, johon tosin ei järkyttävän tuhteja imuja saa mahdutettua. Mutta meillä harsopötkö mahtuu mainiosti joten se riittää. Tosin kovin isokätisellä saattaa olla hankaluuksia mahduttaa nyrkkiään sinne taskuun perille saakka.
Lisäkuminauhat tulivat mukaan, ei ainakaan toistaiseksi ole näköpiirissä tarvetta niille :)


laulu
2012-03-21 17:23:44
Yksi lempikuorista. Voipi olla ettei koko vaippaikää mene, vaikka niin väitetään.
Tukeva laihemmallekin lapselle, ei ole falskannut. Haaruksista jotenkin kapoisan oloinen, mutta se ei tahtia haittaa.

Ostaisin Fuzzeja lisää, mutta ehkä koissa, enkä yhden koon.


Apismellifera
2012-01-29 16:28:55
Hyvä perusvaippa. Istunut hyvin niin pienelle kuin vähän suuremmallekkin vauvalle eikä ole valskannut. Ainoa miinus pienestä koosta. Ei tule kestämään vaippaiän loppuun asti.


elinaelina
2011-09-20 21:52:30
Mielestäni yhdenkoon tasku on samankokoinen S-koon fuzzin kanssa, eikä siis varmasti mahdu koko vaippaikää. Tällä hetkellä istuu vielä hyvin (3,5kk, n.7kg) ja on oikein toimiva vaippa. Fuzzin omat imut ovat todella leveitä ja niitä on vaikea saada sopimaan vaippaan. Helposti vaidettavat kuminauhat ovat iso plussa! Meillä näitä vaippoja on kaksi kappaletta, mutta tuskin tulee lisää...


Heissuliveissuli
2011-06-09 14:14:51
Yhdenkoon vaippana markkinoidaan, mutta on pienempi kuin M-koon Fuzzi, eli ei tule todellakaan koko vaippaikää kestämään. En tykännyt yhtään säätösysteemistä, vaipan kokoa säädetän vyötäröltä ja reisiaukoista reikäkuminauhan ja nappien avulla. Reisikumpparit jäävät tököttämään reisiaukoista ulos. Meni meillä nopeasti kiertoon. Fuzzille tyypillisesti fleece nyppyyntyy jo parissa ekassa pesussa.


Villa Villa
2010-12-07 17:41:07
Ihan ok vaippa. :) Poika 1v4kk ja nyt jo vyötärön kumppari+nepit suurimmilla säädöillä. Ei edes ole mikään pullukka, mutta tykkään pitää löysällä ettei massua purista. Hyvin on pitäneet ja mukavasti istuu, ainakin vielä tässä vaiheessa. Pukeminen voi olla vaikeaa hyvin menevälle lapselle, kun ei saa päälle housumaisesti ja pitää näprätä kolmen nepparin kanssa. Ihan pienellä taas varmaan vuotaa helposti.

*muoks* Tulin vaan lisäämään, että nyt meidän parikuisella neidillä melkein pelkästään käytössä nämä. Pitää maitokakat ja pisut hyvin myös pienellä, kun saa säädettyä niin joustavasti reisiä ja vyötäröä oman lapsen mittasuhteiden mukaan. Menee edelleen myös meidän 1v9kk pojalle. Miinusta säädöissä on kyllä se, että joustavasti ei pysty käyttämään kahdella eri kokoisella lapsella samaa vaippaa. Meilläkin siis erikseen vaipat pienelle ja isommalle lapselle, kun olisi ihan liian vaikeaa joka pesun jälkeen säädellä vaippoja eri kokoiseksi.


susannemaria
2010-10-04 18:40:55
Minusta paras koskaan kokeilemani kestovaippa. Kuminauhat on huiput kun ne voi vaihtaa helposti ja vaippa on helppohoitoinen, on lähes kuiva kun koneesta ottaa. Imut on hyvät, hinta vaan on Suomessa aika suolainen.


Miiu
2010-06-29 11:34:53
Aivan mahtava vaippa meidän nuoremmaiselle. Tosi hyvin saa säädettyä oikean kokoiseksi, ja istuu todella hyvin meidän liikkuvan neidin päällä. Pesuun laittaessa laitan kuminauhat niin suoraksi ku voi laittaa niin ei jää sinne väliin mitään nukkaa eikä muutakaan vaan tulee koko vaippa ihan puhtaaksi :)

Ainut miinus jota voin sanoo nii on se sisäpinta, itse en kauheesti fleeestä tykkää, mut nämähä ovat makuasioita. :) Muuten kyllä todella näppärä vaippa :)


kieku
2010-02-10 03:36:45
Ei toiminut meillä ollenkaan, vaan vuoti joka kerta. Säädettävät kuminauhat ovat periaatteessa hyvä idea, mutta käytännössä kammottavat. Säätäminen on hankalaa näpertämistä ja sopivien säätöjen löytyminen vaikeaa. Lisäksi kuminauhat alkoivat melko pian rullautua ja sitä myöten pyrkivät ulos koloistaan.
Jostain käsittämättömästä syystä vaipan omat imut eivät kooltaan sopineet taskuun, vaan olivat liian leveitä ja niinpä täyttäminen oli vaikeaa.
Jos jotain positiivista haluaa etsiä, niin värit on kivoja, ainakin verrattuna BumGeniuksen tylsiin väreihin.


canerva
2009-12-29 16:29:51
Nämä vaipat ei minun mielestäni ole yhtä hyviä kuin noin perfect size fuzzit. Pienen vauvan päälle asettelu hankalaa ja falskaa jatkuvasti. Täytyy laittaa odottamaan käyttäjänsä kasvua. Vaikka mieli tekisi laittaa heti kiertoon. Plussaa uusista kivoista kukkakuoseista, miinusta myös tuosta fleecestä, käsittämätöntä että se voi niin nopeasti mennä huonon näköiseks?!?


lbd
2009-12-21 21:42:01
Ei meidän lemppari. Fleece nyppyyntyy toki, mutta näyttää jo melko ohkaiseltakin. Täyttöaukon kohdalta tursuaa fleece ulos vaipasta, se pitää aina asetella erikseen. Siivekkeissä saisi olla neljäskin neppi reisisäätöjen kohdalla, jotta pysyisi pakettina.


Sininen
2009-11-13 11:53:23
Ensimmäinen kokeilemani yhdenkoon vaippa. Yllätyin positiivisesti tämän kohdalla, vaippa istui vauvalle melko hyvin, ohivuotoja ei toistaiseksi ole tällä vaipalla ollut ja oma imu riittänyt 2-3 h vaihtovälillä erinomaisesti. Säädöt ovat hyvät, vaativat hieman "näpertämistä" (josta kaikki eivät niin perusta). Itse myös ajattelen, että tämä on käytössä kestävä vaippa, kumpparit voi vaihtaa ompelematta mitään (ovat omissa kujissaan, päistään kiinni pienillä napeilla)! Ainoastaan PUL luultavasti kuluu eniten jatkuvassa pesussa. Näitä on nyt tulossa lisää kun itse tykkään ajatuksesta ettei vaippoja tarvitse olla aina ostamassa.


Arosusi
2009-11-12 14:38:56
Siisti vaippa, mutta hankala käyttää. Kuminauhojen säätämisessä ei ihan tavis onnistu ja neppien kanssa on vaikea pelata. Myös fleece-pinnasta miinusta, koska se menee heti nypyille. Tykkään enemmän esim. BumGeniuksen polyestermokkapinnasta (ovat muutenkin parempia kaikin puolin) ja suomalaisissa vaipoissa käytettävästä coolmaxista.

Meillä taskut myös vuosivat niin, että laitoin ne välittömästi kiertoon. Luultavasti syy oli enemmän vaipattajassa kuin itse vaipoissa, mutta suosin enemmän idioottivarmoja yhdenkoon vaippoja kuten edellä mainittuja BumGeniuksia.


daniella
2009-07-19 00:58:52
Istuu hoikalla pojallamme kohtuullisen hyvin (ei vielä vertailukohtaa), mutta ohivuodoilta ei täysin vältytty, tosin mielestäni meillä vaipan käyttäjä pissaa keskimääräistä enemmän. Käytössä vaipan omat mikroimut, joista toinen on 10,5 kk ikäiselle liian pieni ja toinen näillä säädöillä liian suuri eli tulee ulos takaa täyttöaukosta. Vaipassa on plussaa kun voi säätää reisikuminauhoja. Vaippa on haarasta leveähkö, ei ehkä liikkuvalle paras vaihtoehto nyt kokemuksen mukaan. Haaraleveys (kuminauhakujineen) 15 cm, vaipan vyötärö pienimmin säädöin 36 cm, vaipan vyötärö suurimmin säädöin 58 cm, vaipan koko pituus kun reisikuminauhoja ei tiukennettu ollenkaan 40 cm.

Kirjaudu