Sivu 1/1

Neuvoja! Harsovaipatus rimpulakintulle

ViestiLähetetty: To Marras 24, 2011 13:10
Kirjoittaja marsu
Eli ongelmana harsovaipan pukeminen. Tämmöinen newbie, kun ei oikein hallitse tätä hommaa, vaan kauhistui, kun yritti kasata settiä: harso, imu + kuorivaippa. Aivan järkyttävän iso paketti, jota en mitenkään päin saanut istumaan ohutreitiselle pojalleni. Joko harso tursuaa jalkovälissä hirvittävän leveännäköisenä liikkumisenestimenä tai ei istu vyötäröllä. Eli kuten ehkä lukea saattaa rivien välistä, sitä on kertistelty jo tovi.. Pojalla ohuet reidet ja origamiharso näytti tosiaan hirveän leveältä jalassa, tursusi reisiin ja näytti jäävän tosi lyhyelle sekä edessä että takana... Mitä menee pieleen?

Kokenut kestoilijatuttu suositteli aloittamaan harsoilla+imuilla, mutta oma ensijärkytykseni on sitä laatua, että kestoilu loppuu alkuunsa, jos ei apuja löydy.

Re: Neuvoja! Harsovaipatus rimpulakintulle

ViestiLähetetty: To Marras 24, 2011 16:38
Kirjoittaja Apila
Etsi ohje superleijataitokselle, se on tuhat kertaa parempi, istuvampi ja muokattavampi kuin origami :) Näpsyn tarviit kiinnitykseen.

Re: Neuvoja! Harsovaipatus rimpulakintulle

ViestiLähetetty: Pe Marras 25, 2011 14:37
Kirjoittaja marsu
Kiitos, tuota kokeilemaan sitten. Tosiaan, jo harjoitustaittelun perusteella huomattavasti näppärämmän ja istuvamman oloinen.