vko 29 | Tiistai 16.7.2019.

SÄÄNNÖT - lue tämä ensin!

Tänne voi laittaa tietoa, kun on bongannut kestoja TV:ssä, lehdissä tai radiossa. Keskustelua näistä ohjelmista. LÄHDE JA PÄIVÄMÄÄRÄ OTSIKKOON!

SÄÄNNÖT - lue tämä ensin!

ViestiKirjoittaja SariV » Ma Marras 19, 2007 13:40

Kestovaipat mediassa -forum on tarkoitettu vain ja ainoastaan erilaisiin "bongauksiin" televisiossa, lehdissä ym. medioissa. Aihealueen ulkopuolinen (ot-)keskustelu on kiellettyä ja keskustelun on pysyttävä viestiketjun aloittajan määrittelemässä aiheessa. Modet poistavat täysin ot-viestit ja siirtävät väärässä paikassa olevat viestit oikeaan sijaintiinsa.


OHJEET

Tarkista ennen uuden ketjun aloittamista, onko aiheesta jo olemassa ketju tai kuuluuko aihe johonkin muuhun ketjuun. Tupla-aloitukset samasta aiheesta tullaan poistamaan heti.

Otsikoi viestisi mahdollisimman tarkasti! Epäselvät otsikoinnit, joista asia ei heti käy selväksi, ovat turhauttavia ja hidastavat tiedonhakua. Modet saattavat tarkentaa otsikointia epäselvissä tapauksissa. Viesti suositellaan otsikoitavaksi siten, että mainitaan lehti ja sen ilmestymispäivämäärä TAI numero/vuosiluku. TV-ohjelmista suositellaan vinkattavaksi kanava, päivämäärä, kellonaika ja ohjelman nimi.

MAINOSTAMINEN on kiellettyä.
Lue tarkemmat ohjeistukset vaippayrittäjille täältä >>
Viimeksi muokannut SariV päivämäärä Ma Marras 19, 2007 15:40, muokattu yhteensä 2 kertaa
Avatar
SariV
Infotiimi
 
Viestit: 1787
Liittynyt: La Elo 14, 2004 11:00
Paikkakunta: Mustasaari

Paluu Kestovaipat mediassa

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu