Sivu 1/1

Vuotavat Bumgeniukset

ViestiLähetetty: Pe Tammi 06, 2012 14:34
Kirjoittaja annastiina
Hei,

olen ostanut käytettyinä yhdenkoon Bumgeniuksia jotka olivat aluksi käytössä jopa öisin. Nyt vaipat ovat alkaneet vuotaa lähes jokaisella käyttökerralla nivusten kohdalta - ja tarkemmin siis reisikuminauhojen tikkausten kohdalta. Olen yrittänyt poistaa ongelmaa erilaisin imuvaihtoehdoin mutta ilmeisesti syynä on kuminauhojen päällitikkausten alta lohkeillut pul. Pul ei ole suuremmin rikki vaan näkyy ainoastaan tarkemman tutkistelun kanssa.

Ovatko vaipat siis tulleet tiensä päähän vai olisiko tähän joku helppo kikka jolla saisin vaipat korjattua ja vuotovahingot poistettua? Millään en viitsisi lähteä mihinkään kuminauhojenvaihto-operaatioihin koska kuminauhat ovat edelleen ihan tarpeeksi kireät ja hyväkuntoiset.

Vaippamallistakaan ongelma ei johdu koska meillä on myös uudempia ja parempikuntoisia Bumgeniuksia ja näitä pystytään käyttämään ihan ongelmitta.

Re: Vuotavat Bumgeniukset

ViestiLähetetty: Pe Tammi 06, 2012 18:25
Kirjoittaja Pintti
Meillä on 3v vanhojen BG taskujen kanssa sama ongelma. PUL:n laminointi repeilee jo reisikumpparikujien viereltä, näkyy venytettäessä.

Meillä nuo vaipat ovat yhä olleet jo vuoden vioista huolimatta käytössä. Vaippoihin tarvii laittaa vaan enemmän imua, ettei imut pääse ihan litimäriksi. Näin meillä päästään yleensä 2-3h vaihtovälille. Imuina meillä nyt 11kk:lla molemmat vaipan omat mikrokuituinsertit (aika kulahtaneita jo..) ja bambu- tai hampputiima. Yöksi en noitä uskalla laittaa, enkä kaupoille tms, mutta kotikäytössä menee tuolleen. Korjauksia ei noille oikein voi tehdä, ja jos laminointi alkaa pahemmin halkeilla, se on sitten käytettävä sisävaippoina tai heitettävä roskiin.

Meillä on kuminauhatkin jo selkäpuolilta antautuneet ja reisikumpparit 3-4cm venähtäneet. Parissa vaipassa ei meinaa tarratkaan enää pysyä kiinni. Mietinkin juuri, kauanko muilla on vastaavat vaipat kestäneet käytössä, saako kaksi lasta vaipatettua. Kokemuksia?

Re: Vuotavat Bumgeniukset

ViestiLähetetty: Pe Tammi 06, 2012 18:53
Kirjoittaja marjaana
Meillä oli Bumgeniusten toisen version taskuvaipat kahdella lapsella käytössä. Ensin siis pojalla ja tämän jälkeen kaksosilla. Sitten vielä menivät kolmannelle käyttäjälle, olisin itse käyttänyt vielä kolmannellakin mutta tämän neidin iho ei kestänyt polyestermokkaa. Nuissa ei laminointi alkanut repeillä kuminauhojen kohdalta vaan kuminauhat väsyivät käytössä ja sitten etuosan tarranauha kaipasi vaihtoa.