vko 16 | Tiistai 20.4.2021.

Vuotavat Bumgeniukset

Korjausvinkit rikkoutuneille vaipoille. Vihjeitä käyttöön, jotta vaippa olisi mahdollisimman pitkäikäinen.

Vuotavat Bumgeniukset

ViestiKirjoittaja annastiina » Pe Tammi 06, 2012 14:34

Hei,

olen ostanut käytettyinä yhdenkoon Bumgeniuksia jotka olivat aluksi käytössä jopa öisin. Nyt vaipat ovat alkaneet vuotaa lähes jokaisella käyttökerralla nivusten kohdalta - ja tarkemmin siis reisikuminauhojen tikkausten kohdalta. Olen yrittänyt poistaa ongelmaa erilaisin imuvaihtoehdoin mutta ilmeisesti syynä on kuminauhojen päällitikkausten alta lohkeillut pul. Pul ei ole suuremmin rikki vaan näkyy ainoastaan tarkemman tutkistelun kanssa.

Ovatko vaipat siis tulleet tiensä päähän vai olisiko tähän joku helppo kikka jolla saisin vaipat korjattua ja vuotovahingot poistettua? Millään en viitsisi lähteä mihinkään kuminauhojenvaihto-operaatioihin koska kuminauhat ovat edelleen ihan tarpeeksi kireät ja hyväkuntoiset.

Vaippamallistakaan ongelma ei johdu koska meillä on myös uudempia ja parempikuntoisia Bumgeniuksia ja näitä pystytään käyttämään ihan ongelmitta.
annastiina
Vastasyntynyt
Vastasyntynyt
 
Viestit: 2
Liittynyt: Pe Tammi 06, 2012 14:27

Re: Vuotavat Bumgeniukset

ViestiKirjoittaja Pintti » Pe Tammi 06, 2012 18:25

Meillä on 3v vanhojen BG taskujen kanssa sama ongelma. PUL:n laminointi repeilee jo reisikumpparikujien viereltä, näkyy venytettäessä.

Meillä nuo vaipat ovat yhä olleet jo vuoden vioista huolimatta käytössä. Vaippoihin tarvii laittaa vaan enemmän imua, ettei imut pääse ihan litimäriksi. Näin meillä päästään yleensä 2-3h vaihtovälille. Imuina meillä nyt 11kk:lla molemmat vaipan omat mikrokuituinsertit (aika kulahtaneita jo..) ja bambu- tai hampputiima. Yöksi en noitä uskalla laittaa, enkä kaupoille tms, mutta kotikäytössä menee tuolleen. Korjauksia ei noille oikein voi tehdä, ja jos laminointi alkaa pahemmin halkeilla, se on sitten käytettävä sisävaippoina tai heitettävä roskiin.

Meillä on kuminauhatkin jo selkäpuolilta antautuneet ja reisikumpparit 3-4cm venähtäneet. Parissa vaipassa ei meinaa tarratkaan enää pysyä kiinni. Mietinkin juuri, kauanko muilla on vastaavat vaipat kestäneet käytössä, saako kaksi lasta vaipatettua. Kokemuksia?
T02, P05 (yökestoillut), ex-kestopeppu T08 ja vaippailija P02/11
Avatar
Pintti
Kaikennähnyt
Kaikennähnyt
 
Viestit: 799
Liittynyt: Ma Syys 29, 2008 14:32

Re: Vuotavat Bumgeniukset

ViestiKirjoittaja marjaana » Pe Tammi 06, 2012 18:53

Meillä oli Bumgeniusten toisen version taskuvaipat kahdella lapsella käytössä. Ensin siis pojalla ja tämän jälkeen kaksosilla. Sitten vielä menivät kolmannelle käyttäjälle, olisin itse käyttänyt vielä kolmannellakin mutta tämän neidin iho ei kestänyt polyestermokkaa. Nuissa ei laminointi alkanut repeillä kuminauhojen kohdalta vaan kuminauhat väsyivät käytössä ja sitten etuosan tarranauha kaipasi vaihtoa.
9 lapsen äiti.
Avatar
marjaana
Infotiimi
 
Viestit: 2051
Liittynyt: Su Tammi 02, 2005 12:00


Paluu Korjausvinkit

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 2 vierailijaa

Kodin kestot ry


Tämä Kestovaippainfo
-sivusto on Kodin kestot ry -yhdistyksen omistama.

HUOM: Sivustoa ei enää ylläpidetä, ja osa tiedosta voi olla vanhentunutta.

Siirry yhdistyksen sivulle:
www.kodinkestot.fi

Kirjaudu