Sivu 1/1

Vekkuli-kuorten tuunaus?

ViestiLähetetty: Ma Marras 29, 2010 23:54
Kirjoittaja z-b
Mulla on läjä vanhoja Vekkuli-kuoria, jotka haluaisin aktiivikäyttöön tulokkaalle. Ne vaan on aiemmin toiminut vaihtelevasti ja siksi jäänyt vain varakuoriksi. Yleensä maitokakat ovat pursunneet lahkeensuiden röyhelöistä, kun kuminauhat kääntyy näkyville. Aloin miettiin, että voisko ne lahkeensuut kääntää jotenkin ja laittaa jonkun kosteussuojan reunoihin, että toimis paremmin? Siis että kuminauhat jäis piiloon. Nyt ne on siinä ihan esillä. Tajuskohan tuosta selityksestä mitään... Onko joku jo muokkaillut joskus näitä kuoria?

Re: Vekkuli-kuorten tuunaus?

ViestiLähetetty: Ti Marras 30, 2010 11:08
Kirjoittaja *miiuska*
Jaa-a, enpä ole koskaan kyseisiä kuoria korjannut, tuskin ehkä nähnytkään. Mutta joitain muita kuoria jotka falskasi aina foen kautta (tms) kanttasin kaikki fleecellä ja ainakin meillä ne toimi hyvin sen jälkeen. Voisi kokeilla.

Re: Vekkuli-kuorten tuunaus?

ViestiLähetetty: Ke Joulu 01, 2010 23:23
Kirjoittaja z-b
En tiedä, tuo ei ehkä onnistuisi noissa kuorissa. Ne ovat kuin röyhelöllisen sisävaipan malliset ja ongelma on se, että se röyhelö taittuu sillai sivuun, että vellit pääsee kuminauhojen kohdalta vaatteille. Se kuminauhakin on sellaista reikäistä alusvaatekuminauhaa eikä tiivistä. Muistaakseni nuo kuoret ovat olleet joskus äitiyspakkauksessa, veikkaisin että 1990-luvun lopulla. Muuten tykkään mallista, istuu hyvin pikkuvauvalle.