Sivu 1/1

Mitkä imut olleet teillä parhaat päiväkodissa?

ViestiLähetetty: Ti Syys 29, 2009 15:55
Kirjoittaja aloitteleva kestoilija
Onko eroa kotona käytettävistä imuista?

Re: Mitkä imut olleet teillä parhaat päiväkodissa?

ViestiLähetetty: Ti Syys 29, 2009 21:23
Kirjoittaja minttusuklaa
Meillä 2v 4kk pojalla on PK:ssa hieman tuhdimmat imut kuin kotona (tai siis kotona nykyisin yleensä harkkikset), eli coolmaxista alkaen ohut mikroinsertti, 2-kerroksinen bambutaitto 4 osaan taiteltuna (siis yht. 8 imukerrosta) ja alimpana vielä ohut 2-kerroksinen hamppu- tai bambutiima ehkäisemässä ohivuotoja peffasta. Varsinkin aamun eka vaippa (joka laitetaan jo kotona) on palautuessaan litslätsmärkä, joten valitsen sen aina huolella, eli ei mitään kapeinta mallia silloin aamulla jalkaan. Silloin saattaa olla alimpana hamppu/bambutiiman tilalla esim. bambufroteetiima tai jokin muu tuhdimpi tiimaimu.

Päivän muut vaipat on yleensä joko kuivia tai hieman kosteita (pottailee jo aika hyvin PK:ssa) mutta kun ei koskaan tiedä, mikä vaihtoväli on - joskus vaihtavat vaipan ennen aamu-ulkoilua, joskus eivät (ja se on se päivän kriittisin hetki). Joskus tulee 8h hoitopäivän jälkeen vaan 2 vaippaa pyykkipussissa, joskus kolme. Olen yrittänyt sanoa, että vaipan voi vaihtaa, vaikkei ole ihan varma, onko se märkä vai ei... Mutta siis haastava on oikeastaan ainoastaan vain tuo aamupäivän yksi vaippa.

Kertaakaan ei ole vaipat (etutarralliset taskut siis käytössä :)) falskanneet ja tyytyväisiä ovat vaipatusratkaisuumme PK:ssa olleet, vaikka poikani onkin koko päiväkodin eka kestoilija ja hoitajilla oli aluksi ennakkoluuloja.

Re: Mitkä imut olleet teillä parhaat päiväkodissa?

ViestiLähetetty: To Marras 26, 2009 10:05
Kirjoittaja pikkumyy_81
Meillä käytetään 1v 1 kk ikäisellä samoja imuja kotona ja päiväkodissa.

Eli tälläisellä paketilla mennään: Coolmaxin alla kiinteä kerros bambujoustofroteeta + perhostaitto, jossa kaksi kerrosta hamppucollegea + bambu- tai tenceljoustofrotee eli koko paketissa kymmenen imevää kerrosta.