vko 29 | Tiistai 16.7.2019.

Kestot päivähoidossa/ hoitopaikassa

Miten kestoilu onnistuu sairaalassa, päivähoidossa, matkoilla, jne.

Re: Kestot päivähoidossa/ hoitopaikassa

ViestiKirjoittaja murustin » La Loka 06, 2012 20:53

^ :D Hienoa hienoa!
murustin
Taapero
Taapero
 
Viestit: 179
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 19:25

Re: Kestot päivähoidossa/ hoitopaikassa

ViestiKirjoittaja kaksonen » Ke Tammi 08, 2014 11:31

Meillä aloitettiin perhepäivähoitajalla pari kuukautta sitten, tyttö nyt 1v ja 7kk. Hoitaja ei pitänyt kestoja ongelmana ja niitä käytettiin eiliseen saakka. Nyt oli kaupungin "ohjaaja" käynyt tarkistuskäynnillä ja antanut hoitajalle lisäohjeita kestoihin liittyen.
Eli vanhempien tulee toimittaa poljinroskis hoitoon (tätä hoitaja ei itse itse halunnut, kun vie wc:stä paljon tilaa ja tuo meidän vaippapussisysteemi on toiminut ihan hyvin) eikä vaipat saisi falskata, kun on epähygieenistä. Mies vei samoin tein kertsipaketin hoitoon, kun en ole keksinyt vaippapakettia, joka ei meidän neidillä silloin tällöin falskaa..
Olisko kellään vinkkiä, mitä vaippaa nyt lähtis kokeilemaan?? Meillä on pul-taskut olleet koko ajan läytössä ja kyllä ne aina silloin tällöin päästää pissin kankun kohdalta läpi.

Toinen juttu on tuo pottailin puute. Miten ikinä saan tytön kuivaksi, kun hoitajan oma lapsikin kulkee koko ajan vaipoissa ( 2,5v), eikä potalla ilmeisesti juurikaan vietetä aikaa. Meillä vanhempi lapsi opetettiin päiväkuivaksi alle 2v ja yövaipat jäi pois 2,5v kun pikkusisko syntyi..
Osakestoilleet lapsukaiset vm -99, -10 ja -12
kaksonen
Vastasyntynyt
Vastasyntynyt
 
Viestit: 8
Liittynyt: La Heinä 06, 2013 11:52

Re: Kestot päivähoidossa/ hoitopaikassa

ViestiKirjoittaja Kaktus » Ke Tammi 08, 2014 15:18

kaksonen kirjoitti:eikä vaipat saisi falskata, kun on epähygieenistä. Mies vei samoin tein kertsipaketin hoitoon, kun en ole keksinyt vaippapakettia, joka ei meidän neidillä silloin tällöin falskaa..

AAARRRRKKKK. Mitenkähän minä voin edes viedä meidän lapsia hoitoon, kun falskaa KERTAKÖYTTÖvaipat tuon tuostakin? Minulla ei nyt ole aikaa pyykätä 3 lapsen vaippoja, eikä varsinkaan sitten kun lähden tästä työ- tai opiskeluelämään. Meillä on kestot aina pitäneet paremmin tuotokset sisällään kuin kertikset. Kyllä ne toutokset ovat ihan tasan yhtä epähygieenisiä, tulee ne sitten yli kesto- tai kertisvaipasta.

Ja entäs juuri kuivaksi oppinut lapsi, jolla tulee silloin tällöin vahinkoja, eli pissat tai kakat housuun? Eikö se sitten ole hygieniaongelma yhtälailla kuin silloin tällöin falskaavat vaipat?

Että on lasten päivähoito mennyt niin hygieeniseksi touhuksi, jotta miten sitä uskaltaa noita meidän sottapyttyjä sinne edes viedä. ;)
7 lapsen äiti, 1 kuivaksiopettelija, 1 kokonaan vaipoissa.
Avatar
Kaktus
Kaikennähnyt
Kaikennähnyt
 
Viestit: 9223
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2005 08:43
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Kestot päivähoidossa/ hoitopaikassa

ViestiKirjoittaja TuulaK » Pe Tammi 10, 2014 22:02

:shock:
No huh huh!
Mutta Kaktus tuossa hyvin tiivistikin mun tunnelmat. Meillä on kanssa sellainen lapsi, jolla tulee ohi ihan kaikenlaisista vaipoista.
Lohdutukseksi niille jotka suunnittelee päivähoitoon lähtöä voin kertoo, että kaikkialla kestoilu ei ole ongelma. Kun tutustumiskäynnillä kerroin kasvatuskumppanille, että Pikkutäti kestoilee, oli vastaus lähinnä että jaa. Eikä vaippa-asia ole sen kummemmin ollu puheena sen jälkeen, yksi hoitaja tarkisti, että tuleehan nää näin päin... Vaipat löytyy uusiokäytössä olevasta muovipussista lapsen lokerosta. Ja ilmeisesti pottailevat kanssa, kun märkiä vaippoja on yleensä vaan kaks.
Osa-aikaisesti kestoilevassa perheessä tahdin määräävät 06/2010 syntynyt Johtaja ja 10/2012 syntynyt Pikkutäti.
TuulaK
Taapero
Taapero
 
Viestit: 128
Liittynyt: Ti Loka 12, 2010 20:19

Edellinen

Paluu Kestovaipat kodin ulkopuolella

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu