Sivu 1/1

Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: Su Elo 23, 2009 08:22
Kirjoittaja Hannakaisa
Oisko mahd. saada pesuainetietokantaan tiedot tuosta Swipe:n Eco white:sta? Soveltuuko se pul-kankaille ja miten eroaa classic whitesta?
Kiitos :)

Re: Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: Ti Elo 25, 2009 08:12
Kirjoittaja miksan
Onhan se mahdollista, mikäli joku kertoo, mitä kyseinen pesuaine sisältää. :)

Re: Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: La Huhti 17, 2010 18:37
Kirjoittaja mammu
jos kukaa ei o vastannu niin ; eco white sisältää valkaisuaineita, eli ei sovellu pul-kankaille,


-15-30% happipohjaisia valkaisuaineita(perkarbonaatti)
-<5% ionittomia tensidejä,anionisia tensidejä,polykarbosulaatteja,entsyymejä(proteaasi,amylaasi,lipaasi ja sellulaasi),parfyymeja
- sisältää myös karbonaatteja,silikaatteja,TAED,orgaanisia kompleksinmuodostajia,CMC,dimethicone ja katalysaattori

tuote ei sisällä zeoliittia eikä fosfaattia

Re: Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: Ti Touko 17, 2011 22:04
Kirjoittaja Heissuliveissuli
No eikö sen perkarbonaatin pitänyt nimenomaan sopia PUL:lle? Näin väittää Kestovaippa lehti 2/2010.

Toivoisin, että pesuainetietokannassa olisi VAIN vaipoille sopivia pesuaineita tai sopimattomat olisivat oman otsikon alla. Nyt siellä on mm. Vanishit ja tais olla muutama muukin ilman mitään kannanottoa sopivuuteen. Lisäksi olisi selkeämpää, jos nestemäiset ja jauheet olisivat erillään. Itselleni ainakaan ei ratkaisevaa ole merkki, vaan se vaippapyykille soveltuvuus ja se, että pesuaine on nestemäinen. Lisäksi jokaisen aineen kohdalla saisi olla ihan rautalankaperustelu, jos todetaan että jokin aine ei vaipoille sovi.

Re: Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: Ke Touko 18, 2011 10:03
Kirjoittaja marru-86
Swipen myyjä ainakin itse sanoi että soveltuu. Pesin 6kk sillä vaippapyykit. Ei ne pilalle menneet. mutta sitten vaihdoin aineen ku sain ristiriitaista tietoa. Itse oli myös monta vuotta sillä pessyt vaippapyykkinsä. Olisi kiva jos tulisi selvä kanta vaikka asiantuntevalta swipen myyjältä miten asia on`?

Re: Pesuainetietokantaan Swipen Eco White

ViestiLähetetty: Ke Heinä 27, 2011 16:40
Kirjoittaja Tuuliainen
Laitoin kerran viestiä nettisivujen kautta, että millä aineella niitä vaippoja heidän mielestä vois pestä ja tässä oli vastaus:

"Asiakkailta on tullut jonkin verran kysymyksiä kestovaippojen pesemisestä meidän tuotteillamme. Kestovaippoja on erilaisia, joten aina pitää ensin lukea kestovaipan pesuohje.
Yleinen pesuohje on, että on käytettävä saippuatonta pesuainetta, siihen käy meidän Eco White, joka ei sisällä saippuaa.
On olemassa myös laminoituja kestovaippoja, joiden pesussa ei saa käyttää valkaisuaineita, niille käy meidän White Liquid, joka ei sisällä valkaisuaineita.
Villaisille kestovaipoille sopiva pesuaine on Silk.
Swipe Ball on myös suositeltava tuote kestovaippojen pesussa, koska se tappaa bakteereja. Kestovaippojen pesussa ei saa käyttää huuhteluainetta, koska se heikentää vaippojen imukykyä. Tämän vuoksi Swipe Ball toimii myös hyvänä pyykin pehmentäjänä, kun se pyörii pyykin seassa"