vko 50 | Torstai 12.12.2019.

Pesukoneongelma

Pesemiseen, likavaippojen säilyttämiseen, pesuaineisiin, kuivauksen yms. vaippahuoltoon liittyvä keskustelu.

Pesukoneongelma

ViestiKirjoittaja murustin » Ke Syys 04, 2013 20:21

Voipi mennä hieman ohi aiheen, mutta josko täältä jotain apuja saisi. Ongelmana on pesukoneen huuhtelut: joka ikinen kerta saa käyttää useamman extrahuuhtelun normaalien lisäksi, että saa vaahdon koneesta häviämään. Kokeiltu on jo eri pesuohjelmia, eri pesulämpötiloja, eri määriä pyykkiä, eri pesuaineita, keittopesuja, nukkasihti tyhjennetty jne. Mitä vielä voisi kokeilla? Ei juuri nyt tunnu kovin ekologiselta tämä pyykinpesu kun huuhteluja pitää käyttää vaikka kuinka paljon.
murustin
Taapero
Taapero
 
Viestit: 179
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 19:25

Re: Pesukoneongelma

ViestiKirjoittaja Kaktus » To Syys 05, 2013 08:01

Tuo on ongelma näissä vesipiheissä koneissa. Lisäksi joissakin kokeissa on sellainen rumpu, joka ikäänkuin suihkuttaa vettä pyykkien päälle, ja se lisää vaahdon määrää. Omassa koneessani olen huomannut nestemäiset pesuaineet ihan mahdottomiksi normaaleilla onjelmilla. Ainoastaan villa- ja käsinpesuohjelmilla voi käyttää nestemäisiä, koska niissä rumpu pyörähtää todella harvakseltaan. Jauhemaistakin (tällä hetkellä Erisan color) käytän täydelle koneelliselle n. 3/4 ohjeannoksesta.SIltikin jää joskus vaahtoa, jos pyykki ei ole kamalan likaista.
7 lapsen äiti, 1 kuivaksiopettelija, 1 kokonaan vaipoissa.
Avatar
Kaktus
Kaikennähnyt
Kaikennähnyt
 
Viestit: 9223
Liittynyt: Ma Joulu 05, 2005 08:43
Paikkakunta: Jyväskylä

Re: Pesukoneongelma

ViestiKirjoittaja murustin » Pe Syys 06, 2013 12:19

Meillä on kyseessä juuri tuollainen rumpu, jossa vesi suihkuaa aina pyykkien päälle. Mystistä on, että vaahtoa ei huomaa itse pesun aikana, vasta sitten, kun kone alkaa lingota. Mutta johtuisiko siis siitä, että käyttää niin vähän vettä. Ei kai se auta kuin kokeilla vielä sitä jauhemaista pesuainetta...
murustin
Taapero
Taapero
 
Viestit: 179
Liittynyt: Ti Elo 09, 2011 19:25


Paluu Peseminen

Paikallaolijat

Käyttäjiä lukemassa tätä aluetta: Ei rekisteröityneitä käyttäjiä ja 1 vierailijaa

cron

Kirjaudu