Sivu 1/1

Pesukone, jossa olisi lyhyt 60 C ohjelma?

ViestiLähetetty: Ma Tammi 07, 2013 20:30
Kirjoittaja Sekoseko
Pitäisi hankkia uusi kone, kaikissa tuntuu olevan tosi pitkä (yli 2 h) 60 asteen ohjelma. Sellainen olisi hakusessa, jossa olisi sellainen lyhyt, tunnin tai alle 60 C ohjelma. Mistä noita ohjelmien kestoja ylipäätään voisi selvittää? Liikkeissä myyjät ei tiedä, ja netistä kun katsoo koneen teknisiä tietoja, lukee vaan mitä ohjelmia on, mutta ei niiden pituuksia...

Suosituksia muista ominaisuuksista? Pitäisi olla sellainen, että ei ole vesipihi - onkohan kaikki, jossa on automaattipunnitus vesipihejä, vai voiko valita että käytetään enemmän vettä kun painon perusteella olisi tarpeen? Entä höyryttäminen? Voikohan esim. villavaippahousuja höyryttää?

Re: Pesukone, jossa olisi lyhyt 60 C ohjelma?

ViestiLähetetty: Ma Tammi 07, 2013 21:52
Kirjoittaja Zoey
Meillä on LG:n pesukone, jossa on 60-asteen 60-minuutin teho-ohjelma. Kun se on teho, niin tuskinpa kovin säästeliäs. Vaihdettiin tosin tuosta ohjelmasta pidempään, 3h kestävään vaippaohjelmaan kun pisut muuttuivat iän myötä voimakkaammiksi. Tässä saa kuitenkin säädettyä tosi kivasti, esipesun lisäksi on lisähuuhtelu, tuplalisähuuhtelu ja superlisähuuhtelu. :)

Samaisesta koneesta löytyy myös höyryohjelma.

Tää on semmoinen jossa on siis myös se punnitusautomatiikka, ja täyttömäärä on 1-8kg.

Tuon malli on F1480QDS. Voi olla kyllä että siitä on uudempiakin olemassa.

Re: Pesukone, jossa olisi lyhyt 60 C ohjelma?

ViestiLähetetty: Ti Tammi 15, 2013 13:26
Kirjoittaja Sekoseko
Me päädyttiin ostamaan SIemensin kone, jossa on n. kahden tunnin 60 asteen ohjelma, mutta sitä saa lyhennettyä tuntiin, jos on valmis tinkimään energiatehokkuudesta.