Sivu 1/1

Kuivausrumpu vai pesutorni?

ViestiLähetetty: Ke Marras 28, 2012 11:23
Kirjoittaja Kaktus
Olemme ostamassa kuivausrumpua lähiaikoina. Meillä on arviolta 8v vanha LG pyykkikone, joka toimii vielä. Kerran on huollettu. Meteliä se toisinaan pitää, lähinnä poistopumppu. Se saattaa kestää kuukauden, vuoden, kaksi tai jotain. Ei sitä vielä tiedä.

Nyt on mietinnässä, kannattaako ostaa nyt pelkkä rumpu, ja ajaa tuo vanha pyykkikone loppuun ja ostaa sitten uusi pyykkikone, vai ostaa kerralla pesutorni? Paljonko noista koneista yleensä saa alennusta, jos ostaa molemmat yhtäaikaa?

Vai onko fiksuinta tehdä niin että jos jostain löytyy hyvä tarjous tornista, ostetaan torni (ja ehkä säästetään vanha kone varakoneeksi?) muuten ostettais vaan pelkkä rumpu?

Re: Kuivausrumpu vai pesutorni?

ViestiLähetetty: Ke Marras 28, 2012 13:13
Kirjoittaja amp
Minä olen joskus nettikaupoista tutkaillut, ja yleensä tornin saa n. 100 euroa halvemmalla kuin jos ostaisi koneet erikseen. Livekaupoista ei sitten kokemusta olekaan.

Re: Kuivausrumpu vai pesutorni?

ViestiLähetetty: Ke Marras 28, 2012 22:37
Kirjoittaja gladiator
Jos ostaa rummun yhdessä tai erikseen niin tarvii käsittääkseni ostaa niiden väliin joku "sovitin". Eli joku mikä pitää koneet paikoillaan yhdessä. Maksanee joitakin kymppejä. Jos ostaa molemmat pystynee puhumaan suuremman alen kuin vain pelkästä rummusta. Ja onhan se ulkonäkökysymyskin: Muutaman vuoden kuluttua ei välttämättä saa enää samantyylistä konetta, jolloin eivät ole "paria" keskenään..

Re: Kuivausrumpu vai pesutorni?

ViestiLähetetty: Su Helmi 17, 2013 09:45
Kirjoittaja mymmeli77
ehkä kannattaa kysyä suortaa tarjousta tornista. ja katsoa paljonko liike pystyy pudottamaan hintaa. Meillä on itsellä erimerkkiset koneet tornissa ja mua ei ainakaan haittaa vaikka ovatkin erimerkkiset ja eri tyyliset. Meillä ei ole tällä hetkellä sitä kiinnityssarjaa koneiden välissä ollenkaan ja hyvin tuo on pysynyt paikallaa. :)